- Adım
- Aşkın
- Cihazım
- Poco x3
- Konular
- 0
Hocam elf dosyasına kadar sorun yok. Lakin mi flash klasöründe kopyaladıktan sonra edl ye gidin derken?Öncelikle sabırla beklemek gereken bir yöntem Redmi Note 10 Pro cihazında test edilmiştir
Cihaz auth (Mİ) hesabı olmadan edl'deyse muhtemelen ROM'u flash etmenin yolu
En son MiFlash ve fastboot rom'u indirin Sıkıştırılmış romu açın ve /images klasörüne gidin
prog_ufs_firehose_sdm7150.elf'i
MiFlash klasörüne kopyalayın EDL'ye gidin ve PC'de ''cmd'' yazın
Aşagıda resim olarak ekli Mi Flash dizin komutunu göreceksiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu aşamada sabırla "Tamam" görünene kadar bekleyin.
Bu işlemden sonra telefonu EDL'ye yeniden bağlayın ve ROM'u flashlayın baştada bahsettiğim gibi sabırla bekleyin...
Sabrın sonunun selamet olduğunu yaşayarak göreceksiniz...
KonuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir'dan alınmıştır.
Mı flaşh pro ve diğerlerini de denedim sahara.exe yok diyor.(Tüm alt klasöründe tek tek denedim bir tek mı flaşh ile oldu ondada hata verdi port hatası veriyor. Ha birde qfil ile denedim ondada aynı hatayı verdi. Tam qfil ile herşeyi yaptım install edince Sahara hatası verdi. Bu Sahara hatasınib çözümü yok mu?)
Resimlerle paylaşır mısınız tek tek adımları. Ve bende normal şekilde herşeyi yüklüyor flaşh fastboot modunda ama ikidebir boot da kalıyor bootloop oluşuyor. Twrp yi de görmüyor. Edl modda oluyor biliyorum daha önce yaptırdım online yolla. Lakin bunda edl moda geçirdiğimde yetkisiz giriş olduğu için hello packet dan sonra yüklemiyor. Hiçbir yolu yokmu edl modda yüklemek istiyorum.