- Adım
- İso
- Cihazım
- Redmi note 3
- Konular
- 3
romu twrp den yüklerken telefon brick oldu ,twrp ye girmiyor tekrar nasıl yüklerim bilgisi olan var mı?
Hocam brick olma ihtimali sıfır test edildi ve uzun süreli kullanım yapıldı.... İşlem esnasında ne yaptığınız da önemli tekrar twrp kurun cihaz fastboot moda giriyor ise Lütfen...romu twrp den yüklerken telefon brick oldu ,twrp ye girmiyor tekrar nasıl yüklerim bilgisi olan var mı?
telefonda custom rom olarak android 5.1 vardı rehberdeki yönergeleri uyguladım ama telefon açılmadı,fastboot moduna giriyo fakat twrp ye girmiyo tekrardan twrp nasıl yükleriz onun için anlatımlı rrehber var mıdır?Hocam brick olma ihtimali sıfır test edildi ve uzun süreli kullanım yapıldı.... İşlem esnasında ne yaptığınız da önemli tekrar twrp kurun cihaz fastboot moda giriyor ise Lütfen...
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sizin cihaz pro modelmi yoksa mtk işlemcili modelmi...romu twrp den yüklerken telefon brick oldu ,twrp ye girmiyor tekrar nasıl yüklerim bilgisi olan var mı?
telefonda custom rom olarak android 5.1 vardı rehberdeki yönergeleri uyguladım ama telefon açılmadı,fastboot moduna giriyo fakat twrp ye girmiyo tekrardan twrp nasıl yükleriz onun için anlatımlı rrehber var mıdır?
Pro olan modeli için twrp kurulumu anlatımHocam sizin cihaz pro modelmi yoksa mtk işlemcili modelmi...
şu an cihaz brick yalnız twrp kurulabilir mi ki?Pro olan modeli için twrp kurulumu anlatım
Rehber - 4 Adımda TWRP Yükleme Root Atma ve TWRP Üzerinden Custom Rom Yükleme
Hocam cihazın brick değil fastboot moda giriyor ise yükle twrp yi bak keyfine romda kesinlikle sorun yoktu çok kişi kurdu olumlu dönüş yaptı lütfen twrp kurun sonra tekrar rom fleşleyiniz.....şu an cihaz brick yalnız twrp kurulabilir mi ki?
Cihazı sağolsun @repairmann kurtardı ve bu romu attı, yalnız romda bi kaç sıkıntı var şebeke 2gye geçmiyo 2g ye alınca 4g gösteriyo ve bildirim simgeleri yan yana sıralanmıyor şu ana kadar karşılaştığım hatalar bunlarHocam cihazın brick değil fastboot moda giriyor ise yükle twrp yi bak keyfine romda kesinlikle sorun yoktu çok kişi kurdu olumlu dönüş yaptı lütfen twrp kurun sonra tekrar rom fleşleyiniz.....
Bu romda yine hatalarla karşılaşmaya devam ediyorum uygulamalar kendi kendine kapanıyor, müzik açıyorum duruyor, YouTube dan video açıyorum kendiliğinden duruyor, romu tekrar kurdum sonuç aynı, sizin önerebileceğiniz başka bir custom ROM var mı acaba?Cihazı sağolsun @repairmann kurtardı ve bu romu attı, yalnız romda bi kaç sıkıntı var şebeke 2gye geçmiyo 2g ye alınca 4g gösteriyo ve bildirim simgeleri yan yana sıralanmıyor şu ana kadar karşılaştığım hatalar bunlar
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu romda yine hatalarla karşılaşmaya devam ediyorum uygulamalar kendi kendine kapanıyor, müzik açıyorum duruyor, YouTube dan video açıyorum kendiliğinden duruyor, romu tekrar kurdum sonuç aynı, sizin önerebileceğiniz başka bir custom ROM var mı acaba?