Madalya Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Atam, bu ülke senin fikirlerinle var oldu senin fikirlerinle modern, çağdaş bir ülkeye dönüşecek, her daim izindeyiz,
Ruhun şad, mekanın cennet olsun..

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275

Büyük Atatürk! Tarih seni bağımsızlığın baş mimarı olarak yazmakta, bütün uluslar senin manevi şahsiyetin önünde saygıyla eğilmektedir.

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.

Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran büyük Atatürk! Sen milletinin gönlünde ebedi yaşayacaksın.

Unutturamaz seni hiç kimse unutulsak da biz. Her yerde sen her şeyde sen bilmem ki nasıl söylesem. Atam rahat uyu. Emanetini çiğnetmeyiz. Her birimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

orhan38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
53
Bir gün ressamlar Türk'ün simasını kaybederlerse yıldırımı alsınlar yapıversinler.
Türk budur: Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. "Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk"

Bir ölüm ancak bu kadar ölümsüz olabilirdi. Atamızı Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, özlem ve rahmetle anıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt