Yardım Earbuds Sol kulaklık sorunu

Yardım edin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Earbuds basic
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi earbuds basic
Telefon Modeli
Xiaomi earbuds basic
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba mi earbuds basic kulaklık aldım 1 hafta olmadı ama ilk aldığım günden beri sol kulaklık devamlı şarj oluyor bu yüzden kutunun şarjı 1 günde bitiyor kulaklıkları kapattım açtım ne varsa yaptım ama çözülmüyor ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• 15806517618324804280524679405955.jpg
    15806517618324804280524679405955.jpg
    3,9 MB · Görüntüleme: 12

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
Forum kuralları gereği başlıklarda (yardım edin, lütfen) gibi kelimeler kullanmak yasaktır hocam düzeltirseniz iyi olur.
Eğer çözüme ulaşamaz iseniz garantisi varsa en iyisi garantiye gönderin.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Merhaba mi earbuds basic kulaklık aldım 1 hafta olmadı ama ilk aldığım günden beri sol kulaklık devamlı şarj oluyor bu yüzden kutunun şarjı 1 günde bitiyor kulaklıkları kapattım açtım ne varsa yaptım ama çözülmüyor ne yapabilirim?
Kulaklığın kullanım süresi nasıl?

Oyla:

Yardım edin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Earbuds basic
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum kuralları gereği başlıklarda (yardım edin, lütfen) gibi kelimeler kullanmak yasaktır hocam düzeltirseniz iyi olur.
Eğer çözüme ulaşamaz iseniz garantisi varsa en iyisi garantiye gönderin.
Sanırım düzeltilmiyor artık bilmiyordum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklığın kullanım süresi nasıl?
3 4 saat arası gidiyor

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Yüksek sesli kullanıyorum ben 3 saati geçiyor hocam hiç uğraşmadan garantiye verin yada internetten aldıysanız bı değişim hakkınızı sorun bazı yerler alıyor bazı yerler bu tür kulaklıklar pislik kalabileceği den hijyen açısından kabul etmiyorlar şansınızı bı deneyin isterseniz

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
3 4 saat arası gidiyor
3-4 saat kulaklığı kullanabiliyorsanız kulaklık bataryasında bir sorun yok görünüyor. Batarya dolduğunda ya şarjı kesmiyor ya da kulaklık kapanmada bir sorun yaşıyor, sürekli enerji harcadığından boşalıp doluyor. Her iki durumda da sürekli şarja maruz kaldığı için batarya zarar görüp, kullanım ömrü azalacak. O yüzden iade etmeye çalışın, en azından garantiden sorunu gidermelerini isteyin. Dediğiniz gibi hijyen gerekçesiyle iade de sorun çıkarıyorlar, ancak sizin iade gerekçeniz arızalı, ayıplı ürün olarak değerlendirilmeli.

Son düzenleme:
Oyla:

nileda

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eda
Cihazım
Iphone 7
Konular
0
Merhaba,
Mi true wireless ebs basic kulaklık aldım bir aydır kullanıyorum. Bugün müzik dinlerken kapattım bir saat sonra tekrar müzik dinlemek için aldım. Sağ kulaklık şarj oluyor açılıyor ve bağlanıyor. Sol kulaklık hiç tepki vermiyor. Kutusuna koydum kırmızı ışığı yanmadı. Şarja taktım sadece sağ şarj oluyor. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler

Oyla:

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Aynı sorunu yaşamıştım. Sol kulaklık ve kutunun şarjı bitiyor ama sağ kulaklıklığın bataryası dolu oluyordu.
Trendyoldan almıştım 4 aysonra iade edip parasını aldım.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Merhaba,
Mi true wireless ebs basic kulaklık aldım bir aydır kullanıyorum. Bugün müzik dinlerken kapattım bir saat sonra tekrar müzik dinlemek için aldım. Sağ kulaklık şarj oluyor açılıyor ve bağlanıyor. Sol kulaklık hiç tepki vermiyor. Kutusuna koydum kırmızı ışığı yanmadı. Şarja taktım sadece sağ şarj oluyor. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Telefonla bağlantı sağ kulaklık üzerinden kuruluyor. Sağ kulaklık çalışıyor sol tepki vermiyorsa eşleşmeyi sıfırlayıp deneyin önerisinde bulunacaktım ancak, şarjda da tepki vermiyorsa büyük ihtimal, bataryada bir sorun oluşmuş olabilir. Şarj kutusunda yuvaya tam oturduğundan emin olun ve kulaklığın şarj noktalarını temizleyerek deneyin. Sorun devam ediyorsa büyük ihtimal batarya sorunu vardır. Garantiye gönderin isterseniz ya yenisiyle değiştirecekler ya da paranızı iade edeceklerdir.

Oyla:
Üst Alt