Yardım Earbuds eardots kulaklık sorunu

Emre05555

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi earbuds
Konular
1
Aldığım ilk gün normal kullandım fakat ikinci gün kulaklıkları çıkardığım da eşleşme sorunu başladı. Sıfırlasam da düzeltemedim. Sağ kulaklığı çıkardığım da kırmızımsı bir ışık yanıp sönüyor ve sol ile bağlanmıyor. Ayrıca çok hızlı yanıp sönüyor. Yardıöcı olur musunuz

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Aldığım ilk gün normal kullandım fakat ikinci gün kulaklıkları çıkardığım da eşleşme sorunu başladı. Sıfırlasam da düzeltemedim. Sağ kulaklığı çıkardığım da kırmızımsı bir ışık yanıp sönüyor ve sol ile bağlanmıyor. Ayrıca çok hızlı yanıp sönüyor. Yardıöcı olur musunuz
Cihazın eşleşebilmesi için kırmızı değil beyaz ışığın yanıp sönmesi gerekiyor bildiğiniz gibi. Kırmızı yanıp sönüyorsa şarj yok demek. Sağ kulaklığın şarj olmasında ya da bataryasında bir sorun olabilir.
Cihazın orjinaldiğinden emin olmak için video yu izlemenizi öneririm.
Edit: Videodaki Redmi Airdots olsada sizin cihazla aynı.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Oyla:

Emre05555

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi earbuds
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın eşleşebilmesi için kırmızı değil beyaz ışığın yanıp sönmesi gerekiyor bildiğiniz gibi. Kırmızı yanıp sönüyorsa şarj yok demek. Sağ kulaklığın şarj olmasında ya da bataryasında bir sorun olabilir.
Cihazın orjinaldiğinden emin olmak için video yu izlemenizi öneririm.
Edit: Videodaki Redmi Airdots olsada sizin cihazla aynı.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Teknosadan aldım ve you tube dan birkaç video ya baktığımda orjinal olduğunu anlamıştım zaten ama o zaman garanti için göndermem mi gerekiyor ki?

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Teknosadan aldım ve you tube dan birkaç video ya baktığımda orjinal olduğunu anlamıştım zaten ama o zaman garanti için göndermem mi gerekiyor ki?
Teknosa dan aldıysanız büyük ihtimal sorununuz kolay çözülür.Evet hiç zaman kaybetmeden önce aldığınız mağazaya götürüp, bir görüş alın ve garanti ya da değişim prosedürünü sorun bence.

Oyla:

Emre05555

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi earbuds
Konular
1
Teknosa dan aldıysanız büyük ihtimal sorununuz kolay çözülür.Evet hiç zaman kaybetmeden önce aldığınız mağazaya götürüp, bir görüş alın ve garanti ya da değişim prosedürünü sorun bence.
Tamam teşekkürler. O kırmızı yanıp sönen ışığın ne olduğunu anlıyamadığım için sorunu anlıyamamıştım. Haliyle de birşey yapamadım

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Geçmiş olsun, umarım sorununuz sıkıntısız, çabuçak çözülür.

Oyla:

Emre05555

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi earbuds
Konular
1
Geçmiş olsun, umarım sorununuz sıkıntısız, çabuçak çözülür.
Tekrardan baktım kulaklığa ama sağ taraf kırmızımsı yanıp sönerken bi kaç kez üstü üste basınca normal bi hale geldi. Beyaz beyaz yanıp sönmeye başladı. Normal bir şekilde hem de. Ve kullandım tek taraflı olarak. Fakat sol kulaklık ile eşleştiremedim. Ne zamanki eşleştirme için kulaklığa bassam tekrardan aynı hale geldi ve sol kulaklıkla eşleşmedi..

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Tekrardan baktım kulaklığa ama sağ taraf kırmızımsı yanıp sönerken bi kaç kez üstü üste basınca normal bi hale geldi. Beyaz beyaz yanıp sönmeye başladı. Normal bir şekilde hem de. Ve kullandım tek taraflı olarak. Fakat sol kulaklık ile eşleştiremedim. Ne zamanki eşleştirme için kulaklığa bassam tekrardan aynı hale geldi ve sol kulaklıkla eşleşmedi..
Öncelikle, telefonla olan eşleştirmeyi iptal edip, bluetoothu kapatın. kulaklığınızın ikisine birden basılı tutarak kırmızı-beyaz ışık geçişleriyle kapanmasını sağlayın. Ve şarj istasyonuna koyun, ikisininde ışığı kırmızıya dönmeli. Telefonun bluetooth unu açın, kulaklıkları çıkarın. Bir kaç defa beyaz ışık yanıp sönüp eşleşmesi gerekir.

Oyla:

Emre05555

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi earbuds
Konular
1
Öncelikle, telefonla olan eşleştirmeyi iptal edip, bluetoothu kapatın. kulaklığınızın ikisine birden basılı tutarak kırmızı-beyaz ışık geçişleriyle kapanmasını sağlayın. Ve şarj istasyonuna koyun, ikisininde ışığı kırmızıya dönmeli. Telefonun bluetooth unu açın, kulaklıkları çıkarın. Bir kaç defa beyaz ışık yanıp sönüp eşleşmesi gerekir.
Eşleşmiyor. Bir türlü yapamadım. Dediklerinizi yaptıktan sonra sağ kulaklık normalde hızlıca beyaz yanıp sönüp sol ile eşleşirdi. Ama şuanda da sağ kulaklık kırmızımsı normalde hızlı ve garip bir şekilde yanıp sönüyor ve sol ile eşleşmiyor. O haldeyken de telefona bağlıyamıyor zaten.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Eşleşmiyor. Bir türlü yapamadım. Dediklerinizi yaptıktan sonra sağ kulaklık normalde hızlıca beyaz yanıp sönüp sol ile eşleşirdi. Ama şuanda da sağ kulaklık kırmızımsı normalde hızlı ve garip bir şekilde yanıp sönüyor ve sol ile eşleşmiyor. O haldeyken de telefona bağlıyamıyor zaten.
Şarj ünitesinden ikisini birden çıkardığında ikisi birlikte hızlı yanıp söner, önce sol ışık söner sonra sağ kulaklık bir iki yavaş yanıp söner ve bağlanır. Normalde akış böyle. Aynı şekilde bir kaç defa daha deneyebilir misiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklıkların ikisini birlikte çıkardığınızda kırmızı ışık yanmaması gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt