Yardım Earbuds Basic 2 karıncalanma yapıyor

kissedbyfire

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Galaxy Note 4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Galaxy Note 4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar A101den basic 2 aldım. Kullanmaya başlayınca vücudumda boyun ve kolda karıncalanma oluyor. Acaba hatalı üretimden dolayı sinyallerde falan sıkıntı mı oluyor? İade de edemiyorum kutusu açıldığı için... Bu sorunu yaşayan var mı?

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Bence bir ortopedi veya beyin cerrahi uzmanına danışın kulaklıktan olacağını düşünmüyorum. Kulaklığı her taktığınızda mı oluyor yoksa belli duruş pozisyonlarında mı?

Oyla:

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0
Bence de bir doktora danışın, kulaklıkla ilgisi olduğunu zannetmiyorum.

Oyla:

kissedbyfire

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Galaxy Note 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bir ortopedi veya beyin cerrahi uzmanına danışın kulaklıktan olacağını düşünmüyorum. Kulaklığı her taktığınızda mı oluyor yoksa belli duruş pozisyonlarında mı?
Yürüyüşe çıktığımda takıyorum hep ve yürürken oluyor. İlk defa bluetooth kulaklık kullanıyorum. Pcye bağladığımda da 10dk düzgün çalışıp sonra sesi bozdu sonra tekrar düzeltti şüphelendim o yüzden bayağı.

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Mesleğiniz nedir, yürüyüşte çanta takıyor musunuz. Pc karşısında çok durur musunuz?

Oyla:

kissedbyfire

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Galaxy Note 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesleğiniz nedir, yürüyüşte çanta takıyor musunuz. Pc karşısında çok durur musunuz?
Üniversite öğrencisiyim ve uzaktan eğitim olduğu için pcyle içli dışlıyım sürekli. Yürüyüşü spor olarak yapıyorum çanta vb almıyorum yanıma.

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Dediğim gibi bir doktora görünün siz kulaklıklardan değildir o. Aynı burada anlattığınız gibi anlatın zaten ortaya çıkar.

Oyla:

«Atilla»

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Muhasebe
Konular
1
Kulakta çok sayıda kılcal damarlar var.
Şu sıralar maske kullandığımız için iplerde maalesef buralara baskı yapıyor ve baş ağrılarına yol açıyor.

bende o kulaklıktan var. karıncalanma değil de uzun süreli takılı durunca kulak kepçesinde ağrı oluşuyor maalesef.

birde kulak deliğine uygun silikonla değiştirdiniz mi ? küçük yapılı ise standart geldiği şekliyle kullanmayın. ufak silikon başlıkla değiştirin. bendeki durumlar değiştirince düzelmişti. ayrıca bu dediğim sadece bt kulaklıkla alakalı değil benim bu durumlarım tüm kulaklıklarda oluyor. yapıya uyumlu olmadığı zaman maalesef böyle şeyler olabiliyor. sürekli pc ile muhatap bir kişiyim. boyun ağrıları ve karıncalanmalar doğru oturuş pozisyonunda olmamamızdan. o an anlaşılmıyor ama etkisi haftalar aylar sonra çıkabiliyor.

Oyla:
Üst Alt