Sohbet E-Posta Hacklenmesi

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Anladığım kadarıyla email adresi çalınmamış, sadece email adresinizle üye olduğunuz site bilgilerini çalmışlar.. Sadece üyelik gider ama üye şifreniz ile email şifreniz aynı ise o zaman email de patlayabilir :D

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Genel hacklene sitelerdeki mail adreslerini kontrol ediyor , deneye bilirsiniz ,
teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reiwa hocamın paylaştığı bağlantıda her iki e posta adresimide kontrol ettim. Android döneminde aldığım gmail adresim pek tekin durumda değil, Windows Mobile döneminde aldığım Windows Live hesabım güvende (yaşasın yeşil ekran geldi haha-- ) sanırım microsoft authenticator kullanmanın faydası oldu.

Son düzenleme:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reiwa hocamın paylaştığı bağlantıda her iki e posta adresimide kontrol ettim. Android döneminde aldığım gmail adresim pek tekin durumda değil, Windows Mobile döneminde aldığım Windows Live hesabım güvende (yaşasın yeşil ekran geldi haha-- ) sanırım microsoft authenticator kullanmanın faydası oldu.

Aslında hotmail den kaynaklı değil onla hiç üyelik yapmamaışsınız ondan çıkmaz

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Bu kontrol sistemleri sizin e postanızın güvenliğini kontrol etmiyor. O e-postalarla kaydolduğunuz ve şifre oluşturduğunuz forum vb sitelerin hacklenip hacklenmediğini kontrol eder. Yani bir gün bir forum hacklenirse kullanıcı mailim ve şifrem onların elinde olur. Eğer şifrenizi her yerde aynı şifreyle kullanmıyorsanız yine de güvendesiniz demektir. Sadece o forum için olan bilgileriniz çalınmış demektir.

Üst Alt