Sohbet E-Posta Hacklenmesi

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Evet arkadaşlar şuan şok yaşadım az önce forumlardaki nickimi yazdım googleda arattım araştırırken ss deki gibi bir sayfa buldum en aşşada indirdim ve bir sürü e-mail şifresi var ve aralarında benim e posta adresim ve şifrem var ne zaman hacklendik haberim yok sizde e posta nickini yazıp araştırın derim. :D

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24

buradan da kontrol eder misin ?

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam
Sağolun hocam hiç kimse hesabımı açmamıştı zaten orda yazan şifre farklı çok önceden değiştirdim 2011 yılında facebook'um hacklenmişti sadece.

buradan da kontrol eder misin ?

Böyle yazıyor hocam bu ne demek?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Burası hacklenme değil aslında , aşağıda benim sonuçda var üye olduğum yerler hacklenmiş ,

altta gösterdiği sistemlerde sizin üyelikleriniz var bu mail adresi ile orası hacklenince ele geçmiş , asıl mail hesabı şifresi değil , kötü yanı şu abuk subuk mail gelmeye başlar ,

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burası hacklenme değil aslında , aşağıda benim sonuçda var üye olduğum yerler hacklenmiş ,

altta gösterdiği sistemlerde sizin üyelikleriniz var bu mail adresi ile orası hacklenince ele geçmiş , asıl mail hesabı şifresi değil , kötü yanı şu abuk subuk mail gelmeye başlar ,

Anladım hocam üye olduğum siteler hacklenince eposta ve üyelik şifremimi ele geçirmişler anladığım kadarıyla bunla ilgili nasıl bir önlem alırız.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Anladım hocam üye olduğum siteler hacklenince eposta ve üyelik şifremimi ele geçirmişler anladığım kadarıyla bunla ilgili nasıl bir önlem alırız.

Alamazsın : ) giden gidiyor hesabını hatırlıyorsan kapat yada mail adresini değiştire bilirsiniz ama ben neredeyse orta sondan beri aynı mail adresi bu sebeple eski oynadığım oyun siteleri hep ,

bir şey yapmıyorum , mail için en iyisi gmail ise sms doğrulamasını açabilirsini gerisi boş

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Alamazsın : ) giden gidiyor hesabını hatırlıyorsan kapat yada mail adresini değiştire bilirsiniz ama ben neredeyse orta sondan beri aynı mail adresi bu sebeple eski oynadığım oyun siteleri hep ,

bir şey yapmıyorum , mail için en iyisi gmail ise sms doğrulamasını açabilirsini gerisi boş
Anladım benimde aynı şekilde ilk okuldan beri aynı e posta. :D Şifreyi zor bir şeyler yapiyim.

Üst Alt