Soru Dynamic partiton olan recovery değişirse cihaz brick olurmu

recovery come on

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
4
Selamun aleykum eğer biliyorsanız crdroid yüklemek için cihaza dynamic partition flaşlamamız lazım. Dynamic partition maalesef düz twrp ile olmadığından rom'un kendi istediği recoverysini (skyhawk recovery) kurdum ve romu yükledim. Şimdi root atamadığım için değiştirmek istiyorum. Eğer recovery değişirse dynamic partition hala kalırmı yoksa gider ve cihaz brickmi olur ?
romu kurmak için twrp değiştirmek gerek. romu kurduktan sonra istediğiniz twrp geçiş yapabilirsiniz. brick olmaz. root atmak için apk olarak kurup recoverden flash edilir. fakat twrplerde apk olmuyor bu yüzden uzantıyı. (magisk.apk ----> magisk.zip) olarak çevirip yükleyin.

Vergil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
romu kurmak için twrp değiştirmek gerek. romu kurduktan sonra istediğiniz twrp geçiş yapabilirsiniz. brick olmaz. root atmak için apk olarak kurup recoverden flash edilir. fakat twrplerde apk olmuyor bu yüzden uzantıyı. (magisk.apk ----> magisk.zip) olarak çevirip yükleyin.
hocam dediğiniz gibi ofox geçmeyi düşünüyorum outdated bile olsa brick olmaz dediğiniz gibi değilmi ?

bide hocam magisk için her yöntemi denedim hatta Apatch , kernelSU (orijinal değil) denedim ana yok

recovery come on

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
4
recovery uyumlu ise brick olmaz niye olsun? eğer açılmaz ise cihaz kullandığınız romun boot.img geri yüklersiniz.
(magiskin bazı sürümleri sorunlu)

Üst Alt