Soru Dynamic partiton olan recovery değişirse cihaz brick olurmu

Vergil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Selamun aleykum eğer biliyorsanız crdroid yüklemek için cihaza dynamic partition flaşlamamız lazım. Dynamic partition maalesef düz twrp ile olmadığından rom'un kendi istediği recoverysini (skyhawk recovery) kurdum ve romu yükledim. Şimdi root atamadığım için değiştirmek istiyorum. Eğer recovery değişirse dynamic partition hala kalırmı yoksa gider ve cihaz brickmi olur ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Root için twrp ye gerek yok. Boot patch yöntemi ile boot dosyasını patch yapıp cihaza yüklemeniz yeterli. Forumda rehberleri mevcut.

Vergil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root için twrp ye gerek yok. Boot patch yöntemi ile boot dosyasını patch yapıp cihaza yüklemeniz yeterli. Forumda rehberleri mevcut.
hocam bootloop oluyor öyle. sorunun hiçbir yerde cevabını bulamadım siz ne dersiniz ?

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
14
hocam bootloop oluyor öyle. sorunun hiçbir yerde cevabını bulamadım siz ne dersiniz ?
cihazı recovery'e alın, adb sideload etkinleştirin, cihazı bilgisayara bağlayın. root için magisk.zip dosyasını kullanabilirsiniz. platform-tools indirin, magisk.zip dosyasını platform-tools içine kopyalayın, burada cmd komut işlemcisi açın, öncelikle adb devices yaparak cihazınızı adb sideload olarak görüp görmediğini kontrol edin, magisk yükleme komutuna gelince : adb sideload magisk.zip yazıp enterleyin, bir kaç saniye içinde magisk yüklenecek ve cihaz rootlanmış olacaktır. Benim kullandığım yöntem bu yöntemdir.

Vergil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
cihazı recovery'e alın, adb sideload etkinleştirin, cihazı bilgisayara bağlayın. root için magisk.zip dosyasını kullanabilirsiniz. platform-tools indirin, magisk.zip dosyasını platform-tools içine kopyalayın, burada cmd komut işlemcisi açın, öncelikle adb devices yaparak cihazınızı adb sideload olarak görüp görmediğini kontrol edin, magisk yükleme komutuna gelince : adb sideload magisk.zip yazıp enterleyin, bir kaç saniye içinde magisk yüklenecek ve cihaz rootlanmış olacaktır. Benim kullandığım yöntem bu yöntemdir.
hocam hangi yöntemi denersem deneyim cihaz bootloop oluyor. Gariptir ki bu sorunu tek ben yaşıyorum. Hiçbir forumda bu konuyuu açan kimse görmedim

Vergil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
redmi note 8
Konular
2

Vergil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
redmi note 8
Konular
2

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
birde bugün kontrol ettim hocam cihazda vbmeta varmış. Bilgisayar olmadan kaldırmanın yolunu biliyormusunuz veya direk cihaz şifremesini kaldırmanın bir yolunu
vbmeta cihazın partlarından birtanesi zaten her cihazda mevcut. çalışmazki o bozulur ya da silinirse.

Vergil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
vbmeta cihazın partlarından birtanesi zaten her cihazda mevcut. çalışmazki o bozulur ya da silinirse.
hocam son birşey forumda gezinirken bir zip bulmuştum magiskten sonra cihaz bozulursa flaşlayın diye sorun çıkarmaz değilmi hocam

Üst Alt