- Konular
- 2
efekt olarak değil hocam, fotoğrafı ham halde çekip raw dosyasını lightroom'da işlemekten bahsetmek istemiştim.Yalnız cropy yapmak şartıyle herhangi bir efek kabul edilmiyor
efekt olarak değil hocam, fotoğrafı ham halde çekip raw dosyasını lightroom'da işlemekten bahsetmek istemiştim.Yalnız cropy yapmak şartıyle herhangi bir efek kabul edilmiyor
efekt olarak değil hocam, fotoğrafı ham halde çekip raw dosyasını lightroom'da işlemekten bahsetmek istemiştim.
Tamamdır teşekkürler hocam, kolay gelsin, yarışma olayı da çok keyifli olmuş onun için de teşekkürler.İşleyebilirsin hocam . Birden fazla fotoğraflada katılabilirsiniz .
En fazla 2 fotoğraf ile katılabilirsiniz.merhaba, raw çekip işlemek serbest mi yoksa telefon manuel ayarıyla kısıtlı mıyız?
Edit: birden fazla fotoğrafla katılabilir miyiz?
Konu yok istediğiniz fotoğrafı çekebilirsiniz. Kalite ,netlik ve görsel şölen hepsi değerlendirme için kullanılabilirFotograflarin konusu ne . Amac kalitesimidir hocam yoksa manzara resmi midir . Netligimidir yoksa gorsel sollenmik mi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görsel iyi olupta net olmayan fotoğrafa nasıl iyi fotoğraf diyebiliriz kiOrtaya kombo yani hocam tamamdir tesekkurler
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi