- Adım
- Kenan
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 0
Google formlar yayınlanmadığı için ilk verdiğiniz linke hâlâ fotoğraf atmadım sıkıntı olmaz değil mi iddialıyım çünkü
Google formlar yayınlanmadığı için ilk verdiğiniz linke hâlâ fotoğraf atmadım sıkıntı olmaz değil mi iddialıyım çünkü
Teşekkür ederim beklemedeyim ozamanYok yok Hiç bir sıkıntı olmaz . Verdiğimiz Linkten Fotoğrafınızı yükleyin . Formlar dağıtıldığı zaman eklemeyi yaparsınız
Google form linki verildiği zaman da fotoğraf yükleme servisine fotoğrafınızı atabilirsiniz acele etmenize gerek yok.Teşekkür ederim beklemedeyim ozaman
Sabırsızlıkla bekliyoruzGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hepinize merhabalar. Bildiğiniz üzere Xiaomi cihazlarının kamera yetenekleri gerçekten çok iyi ve bazı Xiaomi telefonların çekim kalitesi DSLR kalitesine yakın. Ayrıca manuel mod sayesinde kamera kontrolünü ele almış oluyoruz. Bugün ise Sayın aLLMeTaLLiCa'nında desteği ile forumda ödüllü fotoğraf yarışması düzenlemek istedik.
Yarışma için son fotoğraf yükleme tarihi 08.09.2017 dir.
Fotoğraflar online fotoğraf yükleme servisine (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir) yüklenip Google Formlar aracılığı ile "İsim -Soyisim -Forum Kullanıcı Adı- Çekilen Cihaz- Resim URL'si " şeklinde eksiksiz doldurulmuş bir şekilde gönderilmeli. Göndereceğiniz Google Formlar linki ilerleyen günlerde paylaşılacak.
Katılım şartları:
-Fotoğraflar Xiaomi cihazlar ile çekilecek diğer cihazlardan çekilen fotoğrafları kabul etmiyoruz.
( Exif Bilgileri Gerekli )
-Fotoğraf orijinal fotoğraf olmalı hiçbir özel efekt veya Photoshop kullanılmamalı.
-Fotoğraf kendinize ait olmalı. İnternetten veya başka yerlerden alınan fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacak.
-Yarışmaya en fazla 2 adet fotoğraf ile katılabilirsiniz.
Google Formlar Yakın Zamanda dağıtılıcaktır . Beklemede Kalınız . Sabrınız için Şimdiden Teşekkürler .
Ödüller daha sonra açıklanacaktır.
Jüri Üyeleri:
cantara
aLLMeTaLLiCa
ft81
msy
Not:
Bu konu altına atılan fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacak.
Telefonum gelsin kargodan kurcalayacağım inşallah becerebilirim.Zor bir şey değil manual modu biraz kurcaladınız mı güzel fotoğraflar çıkar kendinize güvenin.
manuel modu denedim de pek bir fark göremedim. önerdiğiniz ayarlar var mı acaba?Zor bir şey değil manual modu biraz kurcaladınız mı güzel fotoğraflar çıkar kendinize güvenin.
aLLMeTaLLiCa yardımcı olurmusunuz.manuel modu denedim de pek bir fark göremedim. önerdiğiniz ayarlar var mı acaba?
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi