Yarışma [ DUYURU ] MIUI Türkiye 1.Fotoğraf Yarışması

kenanhabil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Google formlar yayınlanmadığı için ilk verdiğiniz linke hâlâ fotoğraf atmadım sıkıntı olmaz değil mi iddialıyım çünkü

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
Google formlar yayınlanmadığı için ilk verdiğiniz linke hâlâ fotoğraf atmadım sıkıntı olmaz değil mi iddialıyım çünkü

Yok yok Hiç bir sıkıntı olmaz . Verdiğimiz Linkten Fotoğrafınızı yükleyin . Formlar dağıtıldığı zaman eklemeyi yaparsınız

hdturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hepinize merhabalar. Bildiğiniz üzere Xiaomi cihazlarının kamera yetenekleri gerçekten çok iyi ve bazı Xiaomi telefonların çekim kalitesi DSLR kalitesine yakın. Ayrıca manuel mod sayesinde kamera kontrolünü ele almış oluyoruz. Bugün ise Sayın aLLMeTaLLiCa'nında desteği ile forumda ödüllü fotoğraf yarışması düzenlemek istedik.

Yarışma için son fotoğraf yükleme tarihi 08.09.2017 dir.
Fotoğraflar online fotoğraf yükleme servisine ( ) yüklenip Google Formlar aracılığı ile "İsim -Soyisim -Forum Kullanıcı Adı- Çekilen Cihaz- Resim URL'si " şeklinde eksiksiz doldurulmuş bir şekilde gönderilmeli. Göndereceğiniz Google Formlar linki ilerleyen günlerde paylaşılacak.

Katılım şartları:
-Fotoğraflar Xiaomi cihazlar ile çekilecek diğer cihazlardan çekilen fotoğrafları kabul etmiyoruz.
( Exif Bilgileri Gerekli )
-Fotoğraf orijinal fotoğraf olmalı hiçbir özel efekt veya Photoshop kullanılmamalı.
-Fotoğraf kendinize ait olmalı. İnternetten veya başka yerlerden alınan fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacak.
-Yarışmaya en fazla 2 adet fotoğraf ile katılabilirsiniz.

Google Formlar Yakın Zamanda dağıtılıcaktır . Beklemede Kalınız . Sabrınız için Şimdiden Teşekkürler .

Ödüller daha sonra açıklanacaktır.

Jüri Üyeleri:

cantara
aLLMeTaLLiCa
ft81
msy

Not:
Bu konu altına atılan fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacak.
Sabırsızlıkla bekliyoruz

Blackero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Kerem
Cihazım
Mi5S
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Zor bir şey değil manual modu biraz kurcaladınız mı güzel fotoğraflar çıkar kendinize güvenin. :)
Telefonum gelsin kargodan kurcalayacağım inşallah becerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: msy

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Zor bir şey değil manual modu biraz kurcaladınız mı güzel fotoğraflar çıkar kendinize güvenin. :)
manuel modu denedim de pek bir fark göremedim. önerdiğiniz ayarlar var mı acaba?

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt