Herkese merhaba, yüksek performansı düşük fiyata vermesi ve güncelleme desteğinin iyi olduğunun söylenmesi üzerine Xiaomi mi 5s plus aldım. Telefondan memnunum sorun yok.
Ancak Xiaomi'den memnun değilim! Güncelleme dedikleri sadece eski modellere veriliyor. Anladık eskilere destek oluyor güzel iyide kardeşim bütün firmalar önce yeni modele güncelleme verir. Samsung bizi böyle alıştırdı
mi5'e android 7 geldi 2014 model telefon geldi ama benim mi 5s plus'a gelmedi aylarcada geleceği yok çin beta seviyesinde daha. Xiaomide güncelleme desteği iyi diye s7 edge'imi satıp geçtim bekleyip duruyorum. Global beta kurdum bir cacık değiştiği yok 3-5 makyajdan başka.
Xiaomi f/p oranında çok başarılı ancak güncelleme desteiğinden şahsen memnun değilim. Ha diyebilirsinizki kardeş 3-4 sene sonrada telefonuna destek verecek zaten 4 Sene sonra ben bu telefonu ne yapayım? Hurda sınıfına girecek o zamana kadar üstüne kaç model değiştiririm.
Bu güncelleme desteği konusunda sizlerin görüşleri nelerdir sizce Xiaomi'ye haksızlık mı ediyorum acaba?