- Adım
- Yavuz
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 75
düzenlendi
Hocam harikalar fakat hepsini zip haline getirip paylaşsaydınız keşke. Hem kalite bozulmaz hem toplu olurdu.buyrun stoğum kb bakmayın biraz fazla ( bu arada ben animasyonik fotoğrafları daha çok severim sebebi bu bu kadar çok olmasının)Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zip olarak nasıl paylaşabilirimHocam harikalar fakat hepsini zip haline getirip paylaşsaydınız keşke. Hem kalite bozulmaz hem toplu olurdu.
Arşivinizi zipleyip Yandex, cloul.mail.ru'ya falan yükleyebilirsiniz hocamzip olarak nasıl paylaşabilirim
Zip haline getirip herhangi bir yere upload edebilirsiniz. Çok kalabalık görünüyor böyle çünküzip olarak nasıl paylaşabilirim
anladım android için zip yapan uygulama varmıZip haline getirip herhangi bir yere upload edebilirsiniz. Çok kalabalık görünüyor böyle çünküHepsini indirmek isteyenlere büyük işkence
![]()
Winraranladım android için zip yapan uygulama varmı