Yardım Duvar Kağıdı Koyamama izni Hakkında

renika

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
melih
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.Şuan çıldırmak üzereyim nereye baktıysam bulamadım.Umarım bi arkadaşın bilgisi vardır.Temalar kısmından duvar kağıtlarına girdiğimde herhangi birini seçtiğimde resim yüklenemiyor uyarısı verior.İlk girdğimde gücenlik uyarısında izin verme demiştim ogünden beri aynı tekrar izin ver kısmına nasıl çekebilirim.Lütfen bi yardım eli uzatın:)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Merhaba arkadaşlar.Şuan çıldırmak üzereyim nereye baktıysam bulamadım.Umarım bi arkadaşın bilgisi vardır.Temalar kısmından duvar kağıtlarına girdiğimde herhangi birini seçtiğimde resim yüklenemiyor uyarısı verior.İlk girdğimde gücenlik uyarısında izin verme demiştim ogünden beri aynı tekrar izin ver kısmına nasıl çekebilirim.Lütfen bi yardım eli uzatın:)

Zannediyorum depolama izninden bahsediyorsunuz... Güvenlik/izinler/izinler altından ulaşabilirsiniz.

Oyla:

renika

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
melih
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orda herhangi bir sekme göremiyorum.mesela zedgeden indridiğim bir duvar kağıdınıda koyamıyorum izin vermiyor.napmam gerekir ?

Oyla:

Mİdaş

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Redmi
Cihazım
Redmi4 prime
Konular
0
Aynen kardeşim 1 hatadır bakmadığım sormadığım yer kalmadı, hâlâ çözebilmiş değilim .

Oyla:

Mİdaş

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Redmi
Cihazım
Redmi4 prime
Konular
0
ÇÖZÜM BULUNDU KARDEŞİM..
Güvenlik uygulamasına gir. İzinler- izinler-depolamaya git en üstte üç noktayı tıkla sistemi göster yap daha sonra depolama izni isteyen uygulamalardan sistem başlatıcıya izin ver. Çözene kadar canım çıktı, ama buldum sonunda geçmiş olsun.

Oyla:
Üst Alt