Ezdin Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Ezdim Cihazım Xiaomi mi 4 Yaş 34 Konum Siirt Katılım 11 Kasım 2016 Konular 16 Mesajlar 52 Tepkime puanı 2 Puanları 8 5 Ocak 2017 #1 Slm kilit ekranı duvar kağıdı döngüsü ndeki fotoğrafları nasıl değiştirebilirim MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slm kilit ekranı duvar kağıdı döngüsü ndeki fotoğrafları nasıl değiştirebilirim MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
T theumutcan Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım umutcan Cihazım redmi 5 plus Yaş 24 Konum istanbul Katılım 26 Ekim 2018 Konular 1 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 Puanları 1 4 Kasım 2018 #21 duvar kağıdı döngüsü nasıl indiricem yardım edermisiniz . Oyla: Oyla 0 Downvote
S stecir Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Serkan Cihazım Mi8 Yaş 43 Konum Adana Katılım 9 Aralık 2018 Konular 2 Mesajlar 21 Tepkime puanı 9 Puanları 3 16 Aralık 2018 #22 Telofonunuzdan bölge olarak hindistanı seçerseniz otomatik olarak duvar kağıdı döngüsüne ulaşacaksınız. Oyla: Oyla 0 Downvote
Telofonunuzdan bölge olarak hindistanı seçerseniz otomatik olarak duvar kağıdı döngüsüne ulaşacaksınız.