Soru Duvar Kağıdı Döngüsü

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
Merhaba Miui9 8.2.8 beta güncellemesinden sonra duvar kağıdı döngüsü kilit ekranından değişmemeye başladı. Kaldı ki ayar menüsünden de silinmiş. Veyahut ben bulamıyorum. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Merhaba Miui9 8.2.8 beta güncellemesinden sonra duvar kağıdı döngüsü kilit ekranından değişmemeye başladı. Kaldı ki ayar menüsünden de silinmiş. Veyahut ben bulamıyorum. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim

Hocam uygulama duruyor kalkmamis ama çalışıyorum şuan mutlaka bakicam
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Çok basit bir işlem ile yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkte bulunan uygulamayı indirin ve seçenekler içinde bulunan Uygulamaları devre dışı bırak sekmesinden "Duvar Kağıdı Döngüsü" uygulamasını devre dışı bırakın.

Uygulama - Miui Gizli Ayarlar v1.0

Oyla:

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok basit bir işlem ile yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkte bulunan uygulamayı indirin ve seçenekler içinde bulunan Uygulamaları devre dışı bırak sekmesinden "Duvar Kağıdı Döngüsü" uygulamasını devre dışı bırakın.

Uygulama - Miui Gizli Ayarlar v1.0
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Ben aktif olarak kullanıyorum. Seçtiğim ayarlarla döngü devam ediyordu. Fakat bazen beğenmediğim bir duvar kağıdı olduğunda silip diğerlerine geçebiliyordum. Bu sebeple sordum. Amacım duvar döngüsünü iptal etmek değil yani.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Ben aktif olarak kullanıyorum. Seçtiğim ayarlarla döngü devam ediyordu. Fakat bazen beğenmediğim bir duvar kağıdı olduğunda silip diğerlerine geçebiliyordum. Bu sebeple sordum. Amacım duvar döngüsünü iptal etmek değil yani.

O zaman hocam aşağıdaki uygulama ile bunu yapabilirsiniz. Bu uygulama ile ana ekrana "Duvar Kağıdı Döngüsü" uygulamasını atabilirsiniz.

Oyla:

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman hocam aşağıdaki uygulama ile bunu yapabilirsiniz. Bu uygulama ile ana ekrana "Duvar Kağıdı Döngüsü" uygulamasını atabilirsiniz.
Deneyeceğim Teşekkür ederim

Oyla:

pitiless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
malik
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
Bende bulamıyorum duvar kağıdı döngüsü kafayı yiyecek ekrana istemediğim.eesimler geliyor önceden ben değiştirebiliyordum şimdi kayıp

Oyla:

erkanmercan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan Mercan
Cihazım
Mi6
Konular
0
Ayarlar menüsünün üstünde arama yaptığımızda duvar kağıdı döngüsü görünüyor ancak kilitli, bastığınızda etkileşim olmuyor.

[doublepost=1525342987,1525338576][/doublepost]

Sanırım konu bölgelere (ülkelere) göre lisans anlaşmaları veya yasal düzenlemelerle ilgili bir durum. Bazı bölgelerde "Temalar" uygulamasının bile çalışmadığı veya güncellemeden sonra artık çalışmayacağı bildirilmiş.

Açıklama için: (İngilizce)

Bunun dışında bir sevindirici haberim var.

Ayarlar > Ek Ayarlar > Bölge kısmında ülkeyi erişimi kısıtlanmamış ülkelerden biri olarak seçtiğinizde kilit ekranındaki duvar kağıdı döngüsü ayar düğmesi eskisi gibi görünür hale geliyor. Ancak bölge değiştirir değiştirmez sistem uygulamarının bazıları için birkaç güncelleme daha geliyor. Ülkeyi tekrar Türkiye olarak değiştirdiğinizde bu uygulamalar yeni versiyonları ile çalışmayabilir. Güncelleme yapmanızı tavsiye etmiyorum.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Ayarlar menüsünün üstünde arama yaptığımızda duvar kağıdı döngüsü görünüyor ancak kilitli, bastığınızda etkileşim olmuyor.

[doublepost=1525342987,1525338576][/doublepost]

Sanırım konu bölgelere (ülkelere) göre lisans anlaşmaları veya yasal düzenlemelerle ilgili bir durum. Bazı bölgelerde "Temalar" uygulamasının bile çalışmadığı veya güncellemeden sonra artık çalışmayacağı bildirilmiş.

Açıklama için: (İngilizce)

Bunun dışında bir sevindirici haberim var.

Ayarlar > Ek Ayarlar > Bölge kısmında ülkeyi erişimi kısıtlanmamış ülkelerden biri olarak seçtiğinizde kilit ekranındaki duvar kağıdı döngüsü ayar düğmesi eskisi gibi görünür hale geliyor. Ancak bölge değiştirir değiştirmez sistem uygulamarının bazıları için birkaç güncelleme daha geliyor. Ülkeyi tekrar Türkiye olarak değiştirdiğinizde bu uygulamalar yeni versiyonları ile çalışmayabilir. Güncelleme yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Xiaomi Türkiye'ye resmi olarak bi giriş yapsa bitecek bu dertler

Oyla:

Fevkelade1i

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Global sürümlerde bölgeyi Çin yapabiliyor olsaydık keşke. Telefonu aldığımdan beri bu özelliği kullanamıyorum. Artık ek bir uygulama aramaya başladım.

Oyla:
Üst Alt