Yardım Durduruldu hatası ( yellow pages)

by_hector

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi9T
Meslek
Topoğraf
Konular
60
Merhaba arkadaşlar mi 6 beta sürüm kullanıyorum son güncellemeden sonra tema mağazasından bi tema indirdim kullanmaya başladım 1 gün sonra yellow pages durduruldu diyip duruyor acaba temadan mı yoksa güncellemeden mi kaynaklı çözemedim başka böyle hata alan varmı yada çözüm önerebilecek olan arkadaşlar varsa yardım etsin temalar mükemmel vazgeçmek de istemiyorum ama öyleyse başka temaya geçerim görüşlerinizi bekliyorum hatayı ekte bırakıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20180331_135957.jpg
    IMG_20180331_135957.jpg
    147,4 KB · Görüntüleme: 58

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba arkadaşlar mi 6 beta sürüm kullanıyorum son güncellemeden sonra tema mağazasından bi tema indirdim kullanmaya başladım 1 gün sonra yellow pages durduruldu diyip duruyor acaba temadan mı yoksa güncellemeden mi kaynaklı çözemedim başka böyle hata alan varmı yada çözüm önerebilecek olan arkadaşlar varsa yardım etsin temalar mükemmel vazgeçmek de istemiyorum ama öyleyse başka temaya geçerim görüşlerinizi bekliyorum hatayı ekte bırakıyorum
Son güncelleme ile kullandığınız temada "com.android.incallui" dosyası hata veriyor. Hocam tema yapımcısına (com.android.incallui) dosyası ile geri bildirimde bulunun.

Oyla:

zgrtnr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
özgür
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Aynı hata temayı hiç değişmeden bende aldım. Mitarayici dan kaynaklanıyor.insallah çözülür

Oyla:

bilisim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
mi5
Konular
0
Hangi romu kullanıyorsunuz bilmiyoorum ama . eu romda bu sorunu v2 güncelemesiyle çözdüler ...

RELEASED 8.3.29 v2
- Fixed YellowPage app crash for some users

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi 5s global beta da orjinal tema ile ben de alıyorum arada bir bu hatayı.
[doublepost=1522535245,1522535217][/doublepost]Rahatsızlık vermiyor ama son güncelleme ile oldu.

Oyla:

FaserDarth

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
MI 10T PRO
Konular
4
Hangi romu kullanıyorsunuz bilmiyoorum ama . eu romda bu sorunu v2 güncelemesiyle çözdüler ...

RELEASED 8.3.29 v2
- Fixed YellowPage app crash for some users
Hocam bana sizin söylediğiniz (8.3.29 v2) güncellemesi gelmedi şuanda 8.3.29 kullanıyorum tüm cihazlara ne zaman gelir bir bilginiz var mı ?

Oyla:

by_hector

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi9T
Meslek
Topoğraf
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani şimdi sorun güncellemeden mi kaynaklanıyor doğru mu anladım
[doublepost=1522571554,1522571510][/doublepost]Orjinal temayı uygulayıp telefonu kapatıp açtım tekrar eski kullandıgım temayı uyguladım dünden beri hiç hata almadım

Oyla:

Hakatoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Arkadaşlar ben de mi 6 global beta kullanıyorum. Cuma günü gelen güncelleme de hata var. Tema ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Günde 20 ila 30 arasında aynı hatayı veriyor. Bu cuma erler güncelleme ile düzelir inşallah

Oyla:

Leventser

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
Xaomi mi 5
Konular
0
Merhaba, mi 5 kullanıyorum, aynı durduruldu sorunu bende yaşıyorum, yüklediğim bir şeyden mi yoksa güncellemesini mi bilmiyorum, umarım en kısa zamanda ilgililer sorunu çözerler de rahat ederiz.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Şöyle de gidebilirsiniz sorunu, Ayarlar - Hakkında - MIUI sürümüne 5 kez tıklayın hızlıca - geliştirici seçenekler açılacak. Açıl dedikten sonra, Ayarlar - Ek Ayarlar - Geliştirici seçenekler - En altta bir yerde zor kapatmaları göster diye bir seçenek olacak onu kapatın o ekranı tekrar görmezsiniz.

Oyla:
Üst Alt