Hocam o sorunu Huawei de çözemiyor2 numaralı yasa hikaye çıktı...Huawei Watch4 Pro ile ilgili sorunumu foruma yazdım, sorun hala çözülmedi
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
3 numaralı yasayı işletin hocam. Tırnağınız varsa başınızı kaşırsınız..2 numaralı yasa hikaye çıktı...Huawei Watch4 Pro ile ilgili sorunumu foruma yazdım, sorun hala çözülmedi
Üşeniyorum ama yinede Rehberi silip, yeniden oluşturacağım bir ara, çözüm olacak mı, onu da bilmiyorum ne yazık ki3 numaralı yasayı işletin hocam. Tırnağınız varsa başınızı kaşırsınız..
Meselenin yarısı çözülmüş olur diyor. Hiç gelişme olmadı mı2 numaralı yasa hikaye çıktı...Huawei Watch4 Pro ile ilgili sorunumu foruma yazdım, sorun hala çözülmedi
Hikaye dedim ya hocamMeselenin yarısı çözülmüş olur diyor. Hiç gelişme olmadı mı
1 kesin doğru1.Murphy Yasası
Bir şeyin olmasından ne kadar korkarsan o şeyin gerçekleşme ihtimali o kadar artar
2.Kidlin Yasası
Bir problemi açık ve net bir şekilde bir yere yazarsan meselenin yarısı çözülmüş olur
3.Gibert Yasası
Bir işe girdiğinde istenen sonuçları sağlamak için en iyi yolu bulmak her zaman senin sorumluluğundadır
4.Wilson Yasası
Bilgi ve zekayı her zaman ön planda tutarsan Para gelmeye devam eder
5.Folkland Yasası
Eğer bir konuda karar vermek zorunda değilsen, O zaman karar verme
Siz hangi yasa'yı daha çok uyguluyorsunuz?