- Adım
- taner
- Cihazım
- Poco f5 pro
- Meslek
- Yönetici
- Konular
- 28
HiddeNKinG hocam bu tarz modülleri takip edebileceğimiz site önerin var mı? Ya da link paylaşabilir misin?
HiddeNKinG hocam bu tarz modülleri takip edebileceğimiz site önerin var mı? Ya da link paylaşabilir misin?
El insaf be hocam !! azıcık okusanız görürsünüz ne olduğunu yorumlarda yazdım zaten.Dual speaker ne oluyo
MIUI 10'da geleceğini sanmıyorum, Magisk üzerinden yüklerseniz (2-3 defa denemek için kurdum fakat beklediğimi alamadım hiç verim alamadım kısacası) geri sorunsuzca kaldırabilirsiniz, zarar vereceğini de düşünmüyorum.Pardon aciklayan olmaz diye yorumlara bakmadim bu ahizeye zarar verir mi miui10da gelme ihtimali varmi yuklersek tel garantiden cikma yada sistem dosyalari bozma ihtimali varmi
Verimsizse yukmeye degmezMIUI 10'da geleceğini sanmıyorum, Magisk üzerinden yüklerseniz (2-3 defa denemek için kurdum fakat beklediğimi alamadım hiç verim alamadım kısacası) geri sorunsuzca kaldırabilirsiniz, zarar vereceğini de düşünmüyorum.
Ben yüklediğimde hiç bir farkı yoktu 1 ay önce filan ama belki güncelleme filan gelmiştir , deneyecekseniz Magisk olanı deneyebilirsiniz kurması - kaldırması daha kolaydır.Verimsizse yukmeye degmez
Nette arastirdim biraz hep sık kullanılan modüller paylaşılmış. Farklı modüller arıyorum. Yardimci olabilir misiniz? HiddeNKinGHocam xda olabilir ama tek bir yer yok bunlar için