Çözüldü DPI Değiştirdim Telefon Açılmıyor Xiaomi mi6

emre123456eörer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
XİAOMİ Mİ6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.03
Telefon Modeli
Xiaomi mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaslar telefonu kurcalıyordum ve dpi aralığını gördüm 449 du 900 yaptım değiştiremedim ekran karardı, ve telefon yeniden başlattı kendini, usb hata ayıklama acık değil, twrp yok, karsıma bootloader menüsü geliyor, ben bilgiler silinmeden kurtarabilir miyim bunu ? lütfen söyleyin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Geçmiş olsun, geçen günde bir arkadaş aynı hataya düşmüştü ama sonuç ne oldu bilmiyorum. Muhtemelen halletmiştir.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Arkadaslar telefonu kurcalıyordum ve dpi aralığını gördüm 449 du 900 yaptım değiştiremedim ekran karardı, ve telefon yeniden başlattı kendini, usb hata ayıklama acık değil, twrp yok, karsıma bootloader menüsü geliyor, ben bilgiler silinmeden kurtarabilir miyim bunu ? lütfen söyleyin

daha önceden bu baslık açıldıysa affola arastırdım göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar zor durumdayım yardım edin

Hocam, bootloader açık olsa twpr üzerinden system mount yaparak build prop dosyasını düzeltirdik. Şimdi yapabileceğiniz iki şey var.

Ya recovery açıp adb sideload üzerinden romun üzerine romu kurucaz, o zaman veriler kaybolmaz. Ama teknik bilgi sahibi olmanız lazım. Forumda konusu var bulayım atarım

Yada yine recovery girip format data yani fabrika ayarlarına döneceksiniz. Umarım imeinin yasal olmayan yollardan atılmamıştır. Bu kısımda verileriniz silinicek.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Wipe all yaparak cozmustu diğer arkadaş. Sizin bilgileriniz varmış gitmemesi için ne yapılabilir bilmiyorum ama eğer ki boot ekranında cihazın içine dosya gönderebiliyorsaniz rom dosyasını telefonun içine atıp update yaparak belki ekran dpi ayarını standart haline düşürebilirsiniz. Ama bu kesin çözüm diyemiyorum deneme yanılma yapmanız lazım.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Hocam, bootloader açık olsa twpr üzerinden system mount yaparak build prop dosyasını düzeltirdik. Şimdi yapabileceğiniz iki şey var.

Ya recovery açıp adb sideload üzerinden romun üzerine romu kurucaz, o zaman veriler kaybolmaz. Ama teknik bilgi sahibi olmanız lazım. Forumda konusu var bulayım atarım

Yada yine recovery girip format data yani fabrika ayarlarına döneceksiniz. Umarım imeinin yasal olmayan yollardan atılmamıştır. Bu kısımda verileriniz silinicek.
Ek olarak mı flashta kullanılabilir. Imeı sılınmez temız kurulum olur.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
wipe yaptım arkadaslar sağolun yinede

En basit ve sorunsuz olanıda buydu hocam. Aslında cihazlar dpi seçiminde korumalı oluyordu. Nasıl dpi 900 e izin verdi şaşırdım. Ne kadar yazarsanız yazın belli bir rakamı geçmemesi lazımdı.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
En basit ve sorunsuz olanıda buydu hocam. Aslında cihazlar dpi seçiminde korumalı oluyordu. Nasıl dpi 900 e izin verdi şaşırdım. Ne kadar yazarsanız yazın belli bir rakamı geçmemesi lazımdı.
900 e bende şaşırdım genelde dpı ısını daha once yapmıs bırısı 900 un ucuk bı rakam oldugunu bılır :) arkadas acemıymıs.

Oyla:

erdemw

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdem
Cihazım
redmi5plus
Konular
2

üstadım yalvarırım yardım et bana. aynı durumdayım. ücret neyse veririm sana. çöz şu işi başkanım

Oyla:
Üst Alt