download for partition 'recovery' is not allowed

AngelDust!

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Merhaba arkadaşlar cihazımı gittigidiyor cepport üzerinden aldım,mesaj attığımda cihazın bootloader kilidi açık halde geleceğini söylediler,bende bu sebeple cihazı alır almaz eu rom yüklemek için hazırlıklara başladım. Fakat daha ilk aşamada "fastboot flash recovery twrp-redmipro.img" komutunu verince başlıktada belirttiğim "download for partition 'recovery' is not allowed" hatasını verdi. Araştırdığım kadarıyla cihazın bootloader kilidinin açılmadığı durumlarda böyle oluyormuş. Şimdi cihazın bl kilidinin açık olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Başlıkta bahsettiğim hatayı nasıl çözebilirim ?

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Merhaba arkadaşlar cihazımı gittigidiyor cepport üzerinden aldım,mesaj attığımda cihazın bootloader kilidi açık halde geleceğini söylediler,bende bu sebeple cihazı alır almaz eu rom yüklemek için hazırlıklara başladım. Fakat daha ilk aşamada "fastboot flash recovery twrp-redmipro.img" komutunu verince başlıktada belirttiğim "download for partition 'recovery' is not allowed" hatasını verdi. Araştırdığım kadarıyla cihazın bootloader kilidinin açılmadığı durumlarda böyle oluyormuş. Şimdi cihazın bl kilidinin açık olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Başlıkta bahsettiğim hatayı nasıl çözebilirim ?
Ayarlar-telefon hakkında - miui sürümüne ardarda bas artık siz bir gelistiricisiniz yazısını görünce geri gelin ek ayarlardan geliştirici seçeneklerine gir orda bootloader kilidinim açık yada kapalı olduğunu öğrenebilirsiniz

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bootloader kilidini açmadığınız için hatayı veriyor.

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Ayarlar-telefon hakkında - miui sürümüne ardarda bas artık siz bir gelistiricisiniz yazısını görünce geri gelin ek ayarlardan geliştirici seçeneklerine gir orda bootloader kilidinim açık yada kapalı olduğunu öğrenebilirsiniz
Redmi prolarda o seçenek yok maalesef

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AngelDust!

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Devoloper rom yüklemeden cihazı bootloader unlock yaptım. Belki başkalarının da işine yarar,cihaz geldiğinde üstünde rom vardı ve mi unlock ile developer rom kurmaya gerek kalmadan unlock yapabildim. twrp ile son çıkan eu rom'uda kurdum,sorun yok.

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Devoloper rom yüklemeden cihazı bootloader unlock yaptım. Belki başkalarının da işine yarar,cihaz geldiğinde üstünde rom vardı ve mi unlock ile developer rom kurmaya gerek kalmadan unlock yapabildim. twrp ile son çıkan eu rom'uda kurdum,sorun yok.
Zahmet olmazsa adım adım anlatabilir misiniz?

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilhan78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
mipad 2
Konular
1
Nasıl yaptınız?
pardon unlock yapabilmişsiniz.
yanlış anlamışım.
Bazen developer roma gerek kalmadan unlock olabiliyor.
Şanslıymışsınız:)

Son düzenleme:
Üst Alt