- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Olmuyor nasıl bir site buOsmpocco, Farklı tarayıcı ile deneyin yada mevcut tarayıcı ayarlarından masaüstü versiyon seçip deneyin..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bı romu indiremedikOlmuyor nasıl bir site bu
İniyor şuan sağolun hocam size bir soru sorucagm aosp romlarda FPS düşmesi oyunlarda çok oluyor sanırsam game driver yok ve hangi romu indirsem aosp game için kendi uygulaması yok grafik seçeneklerinde miui de oyun sürücüsunu yaptığımızda FPS düzeliyor destek liyor yani aosplerde sistem grafik sürücüsü var veya varsayılan neden yok anlam veremiyorum hocam 1 aydır denemediğim rom kalmadı acaba bu romda oyun için bir bölüm var mı ?get link değil, 'try to download anyway' e tıkla
aosp özel fps düşmesi olmaması gerek diye düşünüyorum ama bilgim yok hocam oyunlar ile ilgili. Bahsettiğiniz yerde game driver yok evetİniyor şuan sağolun hocam size bir soru sorucagm aosp romlarda FPS düşmesi oyunlarda çok oluyor sanırsam game driver yok ve hangi romu indirsem aosp game için kendi uygulaması yok grafik seçeneklerinde miui de oyun sürücüsunu yaptığımızda FPS düzeliyor destek liyor yani aosplerde sistem grafik sürücüsü var veya varsayılan neden yok anlam veremiyorum hocam 1 aydır denemediğim rom kalmadı acaba bu romda oyun için bir bölüm var mı ?
Flashlayamazsınız maalesef, game driverin ne yaptığını bilmiyorum hocam, o yüzden bi işlem yapamamRomu kurdum hocam bakalım oyunda nasıl bı etkisi olacak bu arada yazılım size mi ait ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde game driver flasliyamazmiyz veyahut siz yapmak isteseniz yapabilirsiniz hocam
Hocam Hangi kerneli kullanıyorsunuz.Optimus Drunk 11.24 sürümünü Kullanırken oyunlardan ban yiyordumMerhaba bu romu kurduktan sonra oyunlarda Ban yemeye başladım hem cod mobilde hem de ping de 24 saatlik banlar yedim Ban sebebim veri değişimi değil (istemciden kaynaklanan bir veri hatası sebebiyle bağlantını sonlandırdık) şeklinde yardımcı olabilecek biri var mi
4.14.230-Optimus_Drunk_Surya_v11.24 aynen. İnşallah karnenlden dur romu çok beğendim karnel değiştirip tekrar deneyecegimHocam Hangi kerneli kullanıyorsunuz.Optimus Drunk 11.24 sürümünü Kullanırken oyunlardan ban yiyordum