şuan hangi romdasınız hocam bu romla karşılaştırma imkanınız var mıdır ?Şu an bu romda değilim hocam tekrar geçersem olabilir.
Ben çok fazla bir romda kalmıyorum hocam yeni bir şey çıktığında hemen ona geçiyorum deniyorum. Şu an 12.5 port romdayım ama tekrar bu roma geçesim var. AOSP romlar o kadar akıcı ki MIUI kullanırken bazen çileden çıkabiliyorum. Size kalmış biraz da. Akıcılık stabilize isterseniz bu rom çok iyi , arayüzü de güzel çoğu AOSP roma göre. MIUI seviyorsanız 12.5 port romu öneririm şu an kullandığım.şuan hangi romdasınız hocam bu romla karşılaştırma imkanınız var mıdır ?
Anladım hocam paranoid android kullanıyordum bundan önceki telefonumda çok memnundum bu telefonda en stabil aosp rom dotos sanırımBen çok fazla bir romda kalmıyorum hocam yeni bir şey çıktığında hemen ona geçiyorum deniyorum. Şu an 12.5 port romdayım ama tekrar bu roma geçesim var. AOSP romlar o kadar akıcı ki MIUI kullanırken bazen çileden çıkabiliyorum. Size kalmış biraz da. Akıcılık stabilize isterseniz bu rom çok iyi , arayüzü de güzel çoğu AOSP roma göre. MIUI seviyorsanız 12.5 port romu öneririm şu an kullandığım.
En stabil diyemeyiz çünkü AOSPların hemen hemen hepsi stabil hocam. MSM-Xtended Arrow OS vsAnladım hocam paranoid android kullanıyordum bundan önceki telefonumda çok memnundum bu telefonda en stabil aosp rom dotos sanırım
Şöyle diyeyim o zaman sistem özelleştirmelere rağmen en uyumlu dotos da çalışıyor sanırım.En stabil diyemeyiz çünkü AOSPların hemen hemen hepsi stabil hocam. MSM-Xtended Arrow OS vs
Aslında DotOS daha yeni bir rom. Bu konuda ben oyumu sanırım MSM-Xtended'e verirdim onun da android 11 olmasına rağmen özelleştirmeleri güzelŞöyle diyeyim o zaman sistem özelleştirmelere rağmen en uyumlu dotos da çalışıyor sanırım.
Hocam arama kayıt edici var mı bulamadım ben.Özellikle arayüzüyle dikkat çeken bir rom. MIUI'dan güzel esintiler var. MIUI Arayüzünü seven ama AOSP Akıcılığı isteyenler için.
Tamamen sorunsuz çalışan MIUI Kamera içindedir.
Kurulum talimatı;
Wipe/Temizle - Dalvik, Cache, Data
İnstall/Yükle - Rom
İnstall/Yükle - Gapps(Gerekiyorsa)
Format Data/Veriyi Biçimlendir , yes ,
Reboot System
dotOS 5.0 İndirme Linki :
Vanilla Sürüm;
httpsLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gapps Sürüm;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gapps Paketi; httpsLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekran Görüntüleri ;
Hayır vanilla kurdum. Bit gaps flaşladım. Arama uygulamasının her yerine baktım kayıt ayarları yok. Ss atar mısınız size zahmetGapps sürümü mu kurdunuz hocam. Vanilla da var sadece.