Yardım dosya yöneticisi gizli dosyalarım

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Arkadaşlar dosya yöneticisine girip watsap images kısmından tek tek isaretledigim özel resimlerimi gizle dedim ve yaklaşık iki aydır baktığım resimler şimdi yok, hiç bir yerde yok, parmak izi şifresi koymuştum şifrede ve desende sıkıntı yok, ama dosya yok diyor sadece ama sadece iki adet dün ekledigim resimler kalmış n'olursunuz acil yardım edin lütfen çok önemli kıymetli resimlerim vardi nasıl olurda telefon siler bunları nasıl, hiçbir işlem yapmadım telefona ben 9 aydır kullandığım telefon yaa

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yokmu anlayan bu ikinci oldu başıma gelen, ilk aldığım zamandı o zaman ben silmisimdir deyip önemsemedim ama şimdi gene aynısı bir girdim tertemiz bisi kalmamış, yokmu anlayan yaa

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar dosya yöneticisine girip watsap images kısmından tek tek isaretledigim özel resimlerimi gizle dedim ve yaklaşık iki aydır baktığım resimler şimdi yok, hiç bir yerde yok, parmak izi şifresi koymuştum şifrede ve desende sıkıntı yok, ama dosya yok diyor sadece ama sadece iki adet dün ekledigim resimler kalmış n'olursunuz acil yardım edin lütfen çok önemli kıymetli resimlerim vardi nasıl olurda telefon siler bunları nasıl, hiçbir işlem yapmadım telefona ben 9 aydır kullandığım telefon yaa
https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi4-galeriden-gizli-olan-resimleri-bulma.2842/

Oyla:

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Oyla:

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Oyla:

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Hocam dosyalar uygulamasındayken ekranı aşağıya doğru çektiğinizde gizlediğiniz klasör ve dosyaların görünmesi lazım...
Zaten öyle bakıyorum ben hep ama bu ikinci hatası açıkladığım üzere, ben hiç ama hiç aldım alalı cloud felan açmadım hiçbir yere gonderemez o dosyaları ve şu an hepsi kendine gene silinmiş durumda yukardada net acikladigimi düşünüyorum daha öncede bu olayla karşılaştım hiç kimse bu konuda birşey soyleyemiyor başka bir arkadasta aynı sıkıntıyı yaşamış durumda onada cevap verebilen olmamış ortada bariz bir sıkıntı var ciddi bir hata söz konusu

Oyla:

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Cevap alamadık kimseden bir daha mi almıyorum yazıklar olsun!!!

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Daha önce böyle bir sorun yaşamış olsak ve çözmüş olsak elbet ki konuya yazardık. Onlarca miui rom kullanıcı içerisinde iki kişide olması bir sorun olmadığını gösteriyor, yanlışlıkla fotoğrafları silmiş olabilirsiniz de. Sorun varsa da rom sürümünüzden kaynaklı olabilir veya sisteminizde bir sorun olabilir temiz kurulum ile güncel rom yüklemeyi deneyebilirsiniz. Giden dosyalarınızı geri döndürmeyecektir, daha önce yaşamadığımız ve herkesin kullandığı bir özellik olan fotoğraf saklama bizim cihazlarda böyle bir sorun vermedi. Size silah zoruyla birisinin mi aldırdığını da düşünmüyorum :)

Oyla:

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Daha önce böyle bir sorun yaşamış olsak ve çözmüş olsak elbet ki konuya yazardık. Onlarca miui rom kullanıcı içerisinde iki kişide olması bir sorun olmadığını gösteriyor, yanlışlıkla fotoğrafları silmiş olabilirsiniz de. Sorun varsa da rom sürümünüzden kaynaklı olabilir veya sisteminizde bir sorun olabilir temiz kurulum ile güncel rom yüklemeyi deneyebilirsiniz. Giden dosyalarınızı geri döndürmeyecektir, daha önce yaşamadığımız ve herkesin kullandığı bir özellik olan fotoğraf saklama bizim cihazlarda böyle bir sorun vermedi. Size silah zoruyla birisinin mi aldırdığını da düşünmüyorum :)
Ne kadar da ciddi alaycı tavır sergilemeden cevap vermişsiniz, hadi işinize gücünüze bakın şimdi

Oyla:
Üst Alt