Yardım Donma sorunu

Ercankhvc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 11.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro 64 GB
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhabalar. Öncesinde guncellemeden dolayı olduğunu düşünüp bir konu açmıştım ama pek emin değilim. Öncesinde böyle olmuyordu diye hatırlıyorum. Pubg mobile oynarken donuyor ve çabuk ısınıyor. Oyun telefonu değil diyenler için de en düşük ayarlarda gfx tool ile böyle bir telefonun bu şekilde oynatması normal değil. Onun dışında internette gezinirken vb. Kasma yaşıyorum. Nasıl çözebilirim bildiğiniz bir yöntem vb. var mıdır?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Tek yöntem cihaza reset atıp baştan kurulum yapmak, onun harici risk alıp BL açıp bir önceki roma dönüp BL'yi kapatmak...

Oyla:

Ercankhvc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Tek yöntem cihaza reset atıp baştan kurulum yapmak, onun harici risk alıp BL açıp bir önceki roma dönüp BL'yi kapatmak...

Hocam reset atmayı denedim de, reset attıktan sonra yedek de attım telefona atmamam mı gerekir? Bir de eğer bootloaderi açtıktan sonra kapatsam garanti gitmez mi?

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Cihazda bi sıkıntı var anlamadım gitti hiç oyun oynamayan ben ısınmayan cihazın ekranın sol üst çentik kısmında turuncu leke ekran yanması oluştu bendede.
telefonu sıfırlamadan önce pcye bağlayıp manuel yedekleme yapın sonra sıfırlayın ilk kurulum ekranındaki ayarları okuyun gereksiz herşeyi kapatın mi cloud ve google hesabını atla diyerek geçin kurulum bitince ayarlarda her türlü şeye göz gezdirip bakının gereksiz kullanmadığınız herşeyi kapatın.

Oyla:
Üst Alt