Soru Donma, kasma :(

Furak07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
Merhabalar mi 6 cihazım sureklı gundemde olan donma kasma kapanma sorunları ıle muzdarip durumda telefonumu garantıye versem bı cozumune kavusanını goremedıgım ıcın beklemedeyim ne yapmalıyım ? ve telefonumu severek kullanıyorum herseye ragmen ,rom atarak bu donma kasma sorunlarını az nebze dusuren bır cozum onerınız varmı romlar ve telefon hakkında ? Bu kasma donma hakkında yeni format da attım
Ne yapmalıyım :(

Son düzenleme:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Kasma durumu o donanıma normal değil, twrp den temiz kurulum yaparak rom yükleyin geçmesi gerek

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Ayarlar/ depolama kısmından önbelleği temizleyip yeniden başlatın, öyle özellikleri olan bi telefonun kasması saçma

Oyla:

Furak07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu başlığını tamamen büyük harf ile yazılması Forum kuralları gereği yasaktır. Lütfen dikkat edelim hocam. Düzenlendi.
İyi forumlar.
Unutmusum hocam uyarınız ıcın tesekkurler

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Fabrika ayarları çözüm olur.bl kilidin açık ve twrp yüklüyse eu beta rom öneririm

Oyla:

Furak07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/ depolama kısmından önbelleği temizleyip yeniden başlatın, öyle özellikleri olan bi telefonun kasması saçma
Kac kere temizledim hard format attım faydasını gormedım ,Telefon klavyedeyken donuyor ne bılıyım gunde 1 2 kere donup kalıyor resetlemem gerekıyor hele güncelleme yaparken veya senkronizasyonu actıgımda telefon ısındıgında bırde sarjdayken oynadıgımda bu daha da artıyor ( kasma donma takılma Bu konu gıbı bussuru konu var donanım telefonda var fakat benım gıbı bu sorundan muzdarıp olan cok gibi :/ )
[doublepost=1528578993,1528578875][/doublepost]
Fabrika ayarları çözüm olur.bl kilidin açık ve twrp yüklüyse eu beta rom öneririm
hard format attım kac kere sonuc hep aynı , eu rom nasıl memnunmusunuz bı kac kısı donmavar demıstı o romdada

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
fake rom degilse donma kasma custom romlarda da olacaktır kendi romunda olması anormal

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Kac kere temizledim hard format attım faydasını gormedım ,Telefon klavyedeyken donuyor ne bılıyım gunde 1 2 kere donup kalıyor resetlemem gerekıyor hele güncelleme yaparken veya senkronizasyonu actıgımda telefon ısındıgında bırde sarjdayken oynadıgımda bu daha da artıyor ( kasma donma takılma Bu konu gıbı bussuru konu var donanım telefonda var fakat benım gıbı bu sorundan muzdarıp olan cok gibi :/ )
[doublepost=1528578993,1528578875][/doublepost]
hard format attım kac kere sonuc hep aynı , eu rom nasıl memnunmusunuz bı kac kısı donmavar demıstı o romdada
Seni kandırmışlar hocam.yağ gibi kayıyor eu beta rom.az önce forumda miui tr rom paylaşıldı istersen onu yükle o da mis gibi rom

Oyla:

Furak07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
fake rom degilse donma kasma custom romlarda da olacaktır kendi romunda olması anormal
aldıgımda 9.2.2 dede aynı sorunlar mevcuttu suan 9.5.6 ve degısen bısey yok youtubeda bende kı sorunların aynısını kanıtlayan atan bır cok kullanıcı tarafından vıdeoları var bende baktım ama bı care bulamadım
[doublepost=1528579501,1528579417][/doublepost]
Seni kandırmışlar hocam.yağ gibi kayıyor eu beta rom.az önce forumda miui tr rom paylaşıldı istersen onu yükle o da mis gibi rom
Teşekkürler bl kilidini actıgımda denıcem, ınsallah donma olmaz kapanmaya razıyım kapansın acılsın ama kendınde olsun telefon donmasın ya

Oyla:
Üst Alt