Yaklaşık 5 ay civarında bir süre önce yaşadığım durumu aktarıp olumlu olumsuz kararını size bırakmak istiyorum .Bir arkadaşım için bu satıcı ile iletişime geçip pasaport kayıtlı sıfır mi8 almak istediğimi söyledim. O dönem için fiyat çok uygundu. Kayıt işini doğubankta yaptırdıklarını ve 300 lira karşılığında yardımcı olucaklarını söylediler.Telefonu zeytinburnunda bulunan dükkanlarından bizzat elden teslim aldık.Yaklaşık 3 hafta kadar kayıt aktif olmadı. Bu süre içinde birkaç kez konuştuk.İmei leri kaybetmişler.
Sonraki 1 hafta içinde tek imei olarak kayıt işlemini gerçekleştirdiler. 2ci imei kayıtsız kalınca tekrar iletişime geçtik tabiki. Tam o sırada kayıt fiyatları yükseldi. Fiyat yükseldiği için diğer imei yi kayıt edemeyeceklerini söylediler. Kayıt için aldıkları parayı iade edip sıfır daha uygun fiyatlı kayıtsız mi8 teklif ettiler yada 200 lira geri verelim anlaşalım dediler. Uzun lafın kısası 1 ay sonrada banka hesabıma 200 lirayı geri yatırdılar. Bu da böyle garip bir hikayedir dolphin ile
Mağdur etmedikleri için sevinmek mi gerek yoksa uğraştırdıkları için uzak mı durmak gerekir bilmiyorum. Birçok duyguyu bir arada yaşattılar