Mod Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Monalte33 hocam, 2. Yöntemle kurduğum dolby 6.8 i daha sonra dolby v7 ile güncellediğimden bu yana android sistem daha fazla şarj yemeye başladı bariz. Ekran sürem kayda değer düştü. önceki dolby sürümüne dönüş olabilir mi? Magisk 19.3 yüklü.
Tabiki hocam magisk den dolby silin cihazı tekrar başlatın diğer Dolby kurun sıkıntısız geçersiniz

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Monalte33 hocam, Tarif ettiğiniz gibi mi yoksa 2. Yöntemdeki sıralamaya göre mi tekrardan kurulum yapılacak? Anlayacağınız 5 modül sırayla kuruluyor. Sadece mevcut dolby v7 yi kaldırıp önceki modülü yüklemek yeterli mi? Teşekkür ederim.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Monalte33 hocam, Tarif ettiğiniz gibi mi yoksa 2. Yöntemdeki sıralamaya göre mi tekrardan kurulum yapılacak? Anlayacağınız 5 modül sırayla kuruluyor. Sadece mevcut dolby v7 yi kaldırıp önceki modülü yüklemek yeterli mi? Teşekkür ederim.
İkinci yöntemde Dolby ye ek olarak JDSP ve Viper de kurmuş oluyorsunuz. Yani ses ile ilgili 3 uygulama kurmuş oluyorsunuz. Sadece Dolby 7 modülünü kaldırıp 2. yöntemi yeniden kurulum talimatını takip ettiğinizde 6.8 sorunsuz çalışır.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
İkinci yöntemde Dolby ye ek olarak JDSP ve Viper de kurmuş oluyorsunuz. Yani ses ile ilgili 3 uygulama kurmuş oluyorsunuz. Dolby 7 kaldırıp kurulum talimatını takip ettiğinizde 6.8 sorunsuz çalışır.
Tam ben yazacaktım hocam elinize sağlık pcden telefona geçene kadar yazmışsınız :D

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Başınızı ağrıttım bağışlayın. Viper ve jdsp kurmadan sadece dolby kursak olmaz mı? Sadece dolby için diğer yöntemlere mi bakayım?
İkinci yöntemde Dolby ye ek olarak JDSP ve Viper de kurmuş oluyorsunuz. Yani ses ile ilgili 3 uygulama kurmuş oluyorsunuz. Sadece Dolby 7 modülünü kaldırıp 2. yöntemi yeniden kurulum talimatını takip ettiğinizde 6.8 sorunsuz çalışır.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Tam ben yazacaktım hocam elinize sağlık pcden telefona geçene kadar yazmışsınız :D
Sizinde elinize sağlık Hocam. :)
Başınızı ağrıttım bağışlayın. Viper ve jdsp kurmadan sadece dolby kursak olmaz mı? Sadece dolby için diğer yöntemlere mi bakayım?

merttamer Rica ederim Hocam neden baş ağrısı olsun ki :) 2. Yöntemde Viper ve DSP modüllerini atlayıp, r 3 modülü kurarsanız sorun olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırası ile bu 3 modülü reset atmadan kurun ve 3 de kurulduktan sonra resetleyin.

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
[QUOTE="MarcoPasha, post:
Sırası ile bu 3 modülü reset atmadan kurun ve 3 de kurulduktan sonra resetleyin.

[/QUOTE]
Bu sıralama ve 2. yöntemdeki sıralamada da dolby hata veriyor hocam. Açılıp kapanıyor hata vererek. Viper, jdsp yok diye mi yadırgadı yerini acep :D

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
[QUOTE="MarcoPasha, post:

Bu sıralama ve 2. yöntemdeki sıralamada da dolby hata veriyor hocam. Açılıp kapanıyor hata vererek. Viper, jdsp yok diye mi yadırgadı yerini acep :D
[/QUOTE]
Sanmam Hocam önceki v7 kurarken kurduğunuz Audio modülü kaldırdınız mı? Bir de Magisk ve magisk manager sürümleriniz ne?

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Sanmam Hocam önceki v7 kurarken kurduğunuz Audio modülü kaldırdınız mı? Bir de Magisk ve magisk manager sürümleriniz ne?
[/QUOTE]
Magisk modülden öncekileri kaldırip yeniden başlatmıştım hocam. Magisk 19.3, manager de 7.2.0 yüklü.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Magisk modülden öncekileri kaldırip yeniden başlatmıştım hocam. Magisk 19.3, manager de 7.2.0 yüklü.
[/QUOTE]
Magisk modülünüz uygun eğer sadece Dolby içinse birinci yöntem çok uzun süre test edildi ve sorun çıkarmıyor. Yalnız kurulumda sizden ricam, Selinux kurulumunda "permessive" seçmiş olmaya dikkat edin. çok kurulum denediğiniz için öncelikle TWRP den wipe> dalvik ve cache secerek önbelleği temizler iseniz sorun çıkma riski azalır.

Üst Alt