Mod Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Hocam çift hoparlör uzun kullanımda nasıl sıkıntı yaratır hiç bir bilgim yok. Yerli yabancı hiç bir kaynakta böyle bir sıkıntı yaratacağına dair bir bilgiye rastlamadım. Kesin birşey söyleyemem. Nasıl bir sıkıntı yaşanacağı hakkındaki söylenenler nedir?
yani demek istediğim ahize normal konuşmak için yapıldığı ve sürekli kullanımda bozulacağı yönünde gördüm. bu sesi bir de dolbyle arttırmak tabiri caizse patlamasına yol açmaz mı?

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
yani demek istediğim ahize normal konuşmak için yapıldığı ve sürekli kullanımda bozulacağı yönünde gördüm. bu sesi bir de dolbyle arttırmak tabiri caizse patlamasına yol açmaz mı?
Kendi deneyimlerimden şunu söyleyebilirim. Ahize sesinde büyük bir değişiklik fark etmedim. Görüşmelerimi büyük oranda kulaklıkla yapıyorum, o yüzden fark edememiş olabilirim. Dolby Ses frekanslarını ve şiddetini artırsada, asıl işlevi, Çevresel 3D ses deneyimi sunması. Kullandığınız telefon tek hoparlörlü ise ses artışı dışında bunu fark edemeyebilirsiniz. Asıl olay, hoparlörlerden çok iyi bir kulaklıkla hissediliyor.HD kaydedilmiş videolarda, ve çok kanallı ses kayıtlarında fark çok bariz.
Ahize konusunda sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorsanız, sadece müzik dinlerken, oyun oynarken ve video seyrederken açıp, diğer zamanlarda kapalı tutabilirsiniz.Ama tavsiyem iyi bir kulaklıkla denemeniz.

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Genelde bu tür modüller ilk denendiğinde muazzama etkisi oluyor sonra alışınca sıradan geliyor bej ilk viper kullandığımda değişimi çok hissetmiştim veya Dolby ama şimdi aradaki fark çok az geliyor.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Genelde bu tür modüller ilk denendiğinde muazzama etkisi oluyor sonra alışınca sıradan geliyor bej ilk viper kullandığımda değişimi çok hissetmiştim veya Dolby ama şimdi aradaki fark çok az geliyor.
Alışınca hep böyleymiş gibi oluyor ama onlar olmadan tatsız tuzsuz bir hal alıyor. :)

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Merhabalar, eskiden beri hep viper kullanmıştım custom romlarda(ses seviyesi az olduğu için) ancak şu an yükleyemiyorum. Telefonum mi8, miroom stabil miui11 and10 kullanıyorum. Dolby yüklersem hem hoparlorde hem de bluetooth kulaklıkta ses artışı yaşayabilir miyim?

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Merhabalar, eskiden beri hep viper kullanmıştım custom romlarda(ses seviyesi az olduğu için) ancak şu an yükleyemiyorum. Telefonum mi8, miroom stabil miui11 and10 kullanıyorum. Dolby yüklersem hem hoparlorde hem de bluetooth kulaklıkta ses artışı yaşayabilir miyim?
Merhaba Hocam. Dolby ile iyi bir ses artışı oluyor.Eğer bluetooth kulaklığınızın aptX desteği varsa (aptX HD olursa süper olur. telefonunuz ikisinide destekliyor.) Dolby nin asıl marifeti ortaya çıkıyor. Ses artışı yanında ses kalitesini çok beğeneceğinizden eminim.
Viper4 içinde bu linki bir deneyin isterseniz.
Magiskten öncelikle bu modülü yükleyin, resetlemeden, arkasından bu modülü yükleyip resetleyin.

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
yok maalesef yapılan her şeyi harfiyen uygulamama rağmen mi8 miroom stabil miui 11 and 10 versiyonunda ilk resette bootloopta kalıyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Hocam. Dolby ile iyi bir ses artışı oluyor.Eğer bluetooth kulaklığınızın aptX desteği varsa (aptX HD olursa süper olur. telefonunuz ikisinide destekliyor.) Dolby nin asıl marifeti ortaya çıkıyor. Ses artışı yanında ses kalitesini çok beğeneceğinizden eminim.
Viper4 içinde bu linki bir deneyin isterseniz.
Magiskten öncelikle bu modülü yükleyin, resetlemeden, arkasından bu modülü yükleyip resetleyin.
Bunda da önce açılıyor, sonrasında driverları yükleyip reset atınca fastboota düşüyor

Son düzenleme:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Kendi deneyimlerimden şunu söyleyebilirim. Ahize sesinde büyük bir değişiklik fark etmedim. Görüşmelerimi büyük oranda kulaklıkla yapıyorum, o yüzden fark edememiş olabilirim. Dolby Ses frekanslarını ve şiddetini artırsada, asıl işlevi, Çevresel 3D ses deneyimi sunması. Kullandığınız telefon tek hoparlörlü ise ses artışı dışında bunu fark edemeyebilirsiniz. Asıl olay, hoparlörlerden çok iyi bir kulaklıkla hissediliyor.HD kaydedilmiş videolarda, ve çok kanallı ses kayıtlarında fark çok bariz.
Ahize konusunda sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorsanız, sadece müzik dinlerken, oyun oynarken ve video seyrederken açıp, diğer zamanlarda kapalı tutabilirsiniz.Ama tavsiyem iyi bir kulaklıkla denemeniz.
Haklısınız hocam sırf Bluetoothlu kulaklık ile müzik dinlemek için kuruyorum muazzam bir ses veriyor

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Haklısınız hocam sırf Bluetoothlu kulaklık ile müzik dinlemek için kuruyorum muazzam bir ses veriyor
Xiaomi kameraya verdiği önemi ne yazık ki, ses için vermiyor. O yüzden telefonların hoparlörleriyle çok keyifli ses almak pek mümkün olmuyor. Ama iyi bir kulaklıkla ve viper4, Dolby gibi yazılımlarla filmde, müzikte, oyunda zevk vermeye başlıyor.

Üst Alt