Hocam mi 9 icin ses ayarlari varmi peki ? Mi 8 lite icin yazdiginiz gibi. Viper de neleri aktiv etmek gerek
Sent from my MI 9 using Tapatalk
aslında şöyle söyliyim cihaza göre ayardan çok kullandığınız ses aygıtına göre ayar yapmak önemli olan
ben airpods kulaklıklarda , bt ses sisteminde ve arabada 3'ünde de farklı ses ayarlarıyla dinliyorum , çünkü bir ses aygıtına uyan ayar diğer ses aygıtına uymuyor , cihazların ses oynatım ayarları ve kaliteleride farklı olduğundan böyle olmasıda çok doğal
bunun içinde viper4a da ön yükleme ayarları var ( örneğin altta bluetotth simgesine tıkladığınız zaman yeni ön ayar diye o an yaptığınız ayarı kaydedebiliyorsunuz ) buraya cihazlara göre ayar kaydedin o an hangi cihazı kullanıyorsanız onu başlatın
verdiğim yoldaki ayarlar xda da paylaşılmıştı arkadaşta ordan almış, ben size kendi ayarlarımıda sunarım ama dediğim gibi kullanacağınız ses aygıtı aynı değilse hiç bir işe yaramaz
verdiğim yoldaki ayarları uygulayın sonra deneme yanılma yöntemi ile bulun derim
ama şöyle bir gerçek varki viper4a da bana göre en kilit nokta codec ayarları cihazına uygun codec var ise inanılmaz bir ses kalitesi sunuyor , ben bu şekilde dolby+viper4a+hifi+jamesdp modüle ve uygulamalarını farklı kombinasyonlarda kullandım enson viper4a +hifi ile devam ediyorum gayette memnunum