Hocam MiRoom da magisk te görünmesine rağmen, nedense kurulum yapılmıyoryaptım ama dolby uygulaması gelmedi miroom 9.12.12 yüklü cihaz redmi note 7
Mi 8 SE MiRoom v9.12.26 çalışmıyor.
Mi 9T Miroom denedim ne uygulama yonette cikiyor nede widgetlerde cikiyor
Sorunun MiRoom dan kaynaklandığını düşünüyordum ancak, farklı bir modul (App systemizer) kurarken, sizlerin yaşadığı aynı sorunla karşılaştım.Magiskte modül olarak var iken uygulama olarak kurulmadı.Önce magiskten şüphelendim birkaç versiyon denedim sorun devam etti. Sonra fark ettim ki, sorunun kaynağı Magisk manager 7.5 güncellemesiymiş. Magisk manager 7.4 kurup yeniden kurulum yaptığımda Dolby de App systemizer da çalışıyor. Daha sonra magisk manager i 7.5 güncelleyince de uygulamalar çalışmaya devam ediyor.Sadece kurulumda sorun çıkarıyor. Magisk manager versiyonunuzu kontrol etmenizi rica ederim.yaptım ama dolby uygulaması gelmedi miroom 9.12.12 yüklü cihaz redmi note 7
Teşekkürler Hocam uyarı için.Magisk 20.2 problemli bir sürüm bunu dile getirmiştim başka bir konu da burada da dile getiriyorum 20.0 kurun.
Rica ederim Keyifle kullanmanız dileklerimle. İzin verirseniz sizin deneyiminizi referan olarak konuya ekleyeyim.Hocam teşekkür ederim uzun uğraş sonucu sizin sayenizde çalıştı. mi9t eu rom mıuı11 stabil romda denedim oldu.
Hocam şu anki 20.3 güncel olan. Deneme şansınız oldu mu? Daha da önemlisi sorunun asılkaynağı magisk manager. Manager ın hangi vesiyonunu kullanıyorsunuz.Magisk 20.2 için bu modül var. Bu garip ama magisk 20.0 da çalıştıramadım bunu ama rom denerken bunu denediğimde çalışmıştı 20.2 deydi sanırım magisk o zamanlar.