Bakin ben zaten hem DOLBY ATMOS video ornegini baska cihaz ile cektim. Daha sonrasinda kendi muzik calarim uzerindenn Dolby acik ve kapali sekilde bir video daha aldim. Fakat ne hikmetse tam 8 kere denememe ragmen konuyu acarken videolari yukleyemedim. Ve bu yuzden vazgectim.. Ve bu sekilde olusturdum icerigi.
Ayrica forumda bir cok konuya goz attim ama dediginiz sekilde resim video vs ile genis aciklamali konu sayisi yuzdelik orana vurursak %25 gerisi bu sekilde. Yani ben anlamadim ki nasil yapilacagini anlatmisim.. Linkleri vermisim..kendi telefonumda denemis ve konuyu acmisim ki; halada yuklu ve kullaniyorum. Daha ne yapabilirim?
Boşuna yüklemeyin bir şeyi değiştirmiyor zaten SE Linux Permissive, yüklesende yüklemesen de aynı hatayı veriyor.SE Linux Permissive magisk ile yükleyin ve reeboot edin
bu modülü magiskte bulamadım hocam nasıl yükleyebilirim
Zipi çıkarsaymışsım sorun çözülecekmiş Kurdum bu arada ben hata almadım,kulaklıkta çok hissedemesem de hoparlör sesini baya bi arttırdıBoşuna yüklemeyin bir şeyi değiştirmiyor zaten SE Linux Permissive, yüklesende yüklemesen de aynı hatayı veriyor.