Magisk managerin içinde var. (Magisk Root gerekli)Hocam bulamadım. Dosyasını atar mısın
Hocam magisk var Dolby de yazdım aramaya şu classic olanı denedim olmadı. En üste çıkanı da denedim o da olmadıMagisk managerin içinde var. (Magisk Root gerekli)
Android sürümü kaç?Hocam magisk var Dolby de yazdım aramaya şu classic olanı denedim olmadı. En üste çıkanı da denedim o da olmadı
7.1Android sürümü kaç?
Ordaki Oneplus X harici hepsini deneyebilirsiniz.
2 3 tane indirdim çalışırken hata verdi. Çalışan bir tanesinin tam ismini verebilir misiniz rica etsemOrdaki Oneplus X harici hepsini deneyebilirsiniz.
Onların hepsi çalışıyor ama sizde olmadıysa ordan yapabileceğiniz bir şey yok2 3 tane indirdim çalışırken hata verdi. Çalışan bir tanesinin tam ismini verebilir misiniz rica etsem
2 3 tane indirdim çalışırken hata verdi. Çalışan bir tanesinin tam ismini verebilir misiniz rica etsem
Ben bu telefon kurulumundan hiç anlamıyorum. Yazılanları uygulamaya çalıştım ama daha twrp ne wipe ne onları bile bilmiyorum. Dolby nin kurulumu için görselli ve sesli olarak, anlayabileceğim şekilde bir video varsa linkini atabilir misiniz?.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar magiskten modül yüklerken yükleyeceğiniz modülün üzerine gelip hangi android versiyonu için uygun olduğuna bakın.Bende eu rom MIUI 10 var denedim olmadı hiç biri hata veriyor durduruldu diyir