Android 10 için değil zaten hocam. Birde şunu deneyin;Mi 8 Miui 12, Android 10 konuda paylaşılan ikisi de çalışmadı, bilginize
Mi9t Dotos romda bluetooth kulaklık bunu yüklemene rağmen çok kötü ses veriyor. Aynı kulaklığı Samsung A50 takıyorum çok çok iyi çalıyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunuda deneyin ben daha iyi sonuçlar aldım özellikle bluetooth kulak kullanırken. Konudakini kurduysanız kaldırıp yükleyebilirsiniz. Ben ayrıca dts de yükledim. Başarılı sonuçlar aldım.
Hocam gözlemlerime göre aosp romların ses kaliteleri düşük oluyor. Aynısını bende yaşıyorum. Viper4 NL sound felan yükleyip bi nebzede olsa düzelttim. Dolby atmosu kapatıyorum kulaklık kullanırken. Ama global romlarda ses çok daha iyi ozman dolby farkını hissettiriyor.Mi9t Dotos romda bluetooth kulaklık bunu yüklemene rağmen çok kötü ses veriyor. Aynı kulaklığı Samsung A50 takıyorum çok çok iyi çalıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dolby Atmos ; izleyiciye, dinleyiciye, oyuncuya 360 derece ses deneyimi sunan bir teknolojidir. Klasik hoparlörlerde olduğu gibi birkaç kanal üzerinden ses vermez. Onlarca hoparlör ya da ses kanalı sayesinde en gerçekçi ses deneyimini sunar.
Dolby Atmos sayesinde izlediğiniz filmdeki seken bir merminin sesini, oynadığınız oyunda karakterin yürüdüğü çimlerin sesini, dinlediğiniz müzikte bateristin zile vurma sesini sanki hemen yanınızda oluyor, yaşanıyormuş gibi duyabilirsiniz. Dolby Atmos’un amacı gerçekçi ses deneyimi sunmaktır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- magisk Manager'a girip, Modüller seçeneğinden (+) işaretine tıklarak, indirdiğiniz "
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir" seçip kurulumunu yapın. Cihazı yeniden başlatmayın.- Tekrar Modüller seçeneğinden, (+) işaretine tıklarak, indirdiğiniz,
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını seçin, kurulumu tamamladıktan sonra, cihazı yeniden başlatın.
Test edilen cihazlar:
- Note 10 Pro; eu beta 21.2.3 Miui 12.5
- Mi9 ; Eu beta 21.2.3 miui 12.5
Yorumlarda sizlerde çalışıp çalışmadıgını belirtirseniz buraya eklerim sorunsuz çalışan cihazları.
Dolby Atmos durduluyor hatası alıyorsanız SELinuxModeChanger'e Root izni verip "permissie" seçeneğini seçtikten sonra modülleri yüklerseniz sorun çözülecektir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
* Yükleme sırasında doğabilecek sorunlarda sorumluluk size aiittir.
HAYIRLI FORUMLAR DİLERİM.
Hocam bunun için root, bilgisayar gerekiyor muResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dolby Atmos ; izleyiciye, dinleyiciye, oyuncuya 360 derece ses deneyimi sunan bir teknolojidir. Klasik hoparlörlerde olduğu gibi birkaç kanal üzerinden ses vermez. Onlarca hoparlör ya da ses kanalı sayesinde en gerçekçi ses deneyimini sunar.
Dolby Atmos sayesinde izlediğiniz filmdeki seken bir merminin sesini, oynadığınız oyunda karakterin yürüdüğü çimlerin sesini, dinlediğiniz müzikte bateristin zile vurma sesini sanki hemen yanınızda oluyor, yaşanıyormuş gibi duyabilirsiniz. Dolby Atmos’un amacı gerçekçi ses deneyimi sunmaktır.
- magisk Manager'a girip, Modüller seçeneğinden (+) işaretine tıklarak, indirdiğiniz "
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir" seçip kurulumunu yapın. Cihazı yeniden başlatmayın.- Tekrar Modüller seçeneğinden, (+) işaretine tıklarak, indirdiğiniz,
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını seçin, kurulumu tamamladıktan sonra, cihazı yeniden başlatın.
Test edilen cihazlar:
- Note 10 Pro; eu beta 21.2.3 Miui 12.5
- Mi9 ; Eu beta 21.2.3 miui 12.5
Yorumlarda sizlerde çalışıp çalışmadıgını belirtirseniz buraya eklerim sorunsuz çalışan cihazları.
Dolby Atmos durduluyor hatası alıyorsanız SELinuxModeChanger'e Root izni verip "permissie" seçeneğini seçtikten sonra modülleri yüklerseniz sorun çözülecektir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
* Yükleme sırasında doğabilecek sorunlarda sorumluluk size aiittir.
HAYIRLI FORUMLAR DİLERİM.