Sohbet dolandırıcı

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
arkadaşlar letgoda ilan veren bu kişi dolandırıcıdır itibar etmeyin 2 ay önce beni çarptı numaramida engelledi telefon no adil ubeyt adına çıkıyor zaten değişik değişik şehirlerde ucuza ilan veriyor Balıkesir'de dükkanım var diyor hatta ismini verdiği işyeri haritalarda çıkıyor ama alakası yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-20-18-32-40-228_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2020-08-20-18-32-40-228_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    572,4 KB · Görüntüleme: 141

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
2000 liraya Mi9T Pro mu alacaktınız hocam? Yoksa ilan örnek mi?

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Letgodan bir kere dandik tuşlu telefon almıştım, tabii 150 lira birşeydi o yüzden para yanarsa yansın mantığıyla davranmıştım ama yanmasını beklemiyordum tabi. Adamın sattığı telefon şarj tutmuyordu 2 aylık tel dediği halde. Bu da bana güzel bir ders oldu, letgo gibi yerlerden ikinci el telefona kesinlikle bulaşmam daha.

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2000 liraya Mi9T Pro mu alacaktınız hocam? Yoksa ilan örnek mi?
yok o zaman pro değil normal koymuştu ilanı ya bende nasıl kandım bilmiyorum basiretim bağlandı Balıkesir'de iş yeri felan söyledi googlede baktim haritalarda filan dediği isimde işyeri görünce inandım ama parayı cep şube üzerinden isteyince ayikmam lazımdı zaten bir kaç numara üzerinden istiyor cep şube limiti 500 TL başka başka numaralara gönderiyor 500-500

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Şuanda söz konusu 2.000 liraya mi9t pro yu koyup göz boyamaya çalışıyor işte piyasadan anlamayan ucuza güzel cihaz buldum diyenin canı yanacaktır bu satıcıyı letgo yönetimine seri bildirip üyeliğinin iptalini sağlatamıyormuyuz yada şikayet edip ?

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
yok o zaman pro değil normal koymuştu ilanı ya bende nasıl kandım bilmiyorum basiretim bağlandı Balıkesir'de iş yeri felan söyledi googlede baktim haritalarda filan dediği isimde işyeri görünce inandım ama parayı cep şube üzerinden isteyince ayikmam lazımdı zaten bir kaç numara üzerinden istiyor cep şube limiti 500 TL başka başka numaralara gönderiyor 500-500
Denk gelirseniz her zaman elden alın cihazı ne minik bi kağıda sizin tc niz onun tcsi ardından malı aldığınız dair minik bi antlaşma gibi bir şey her zaman öyle yaparım ben

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
arkadaşlar letgoda ilan veren bu kişi dolandırıcıdır itibar etmeyin 2 ay önce beni çarptı numaramida engelledi telefon no adil ubeyt adına çıkıyor zaten değişik değişik şehirlerde ucuza ilan veriyor Balıkesir'de dükkanım var diyor hatta ismini verdiği işyeri haritalarda çıkıyor ama alakası yok
Geçmiş olsun hocam. Bana göre Letgo'nun mantığı yüz yüze alış veriş ve bunu asla unutmamak gerekir.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bu
Şuanda söz konusu 2.000 liraya mi9t pro yu koyup göz boyamaya çalışıyor işte piyasadan anlamayan ucuza güzel cihaz buldum diyenin canı yanacaktır bu satıcıyı letgo yönetimine seri bildirip üyeliğinin iptalini sağlatamıyormuyuz yada şikayet edip ?
By adamı her gördüğümde bildiriyorum. Hatta kaç kez sövdüm. İlanı tekrar tekrar yüklüyor. 3 4 ay boyunca mi 9t pro aramistim (hatta konu açmıştım forumda) bu adamı sürekli görüyordum.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Bu

By adamı her gördüğümde bildiriyorum. Hatta kaç kez sövdüm. İlanı tekrar tekrar yüklüyor. 3 4 ay boyunca mi 9t pro aramistim (hatta konu açmıştım forumda) bu adamı sürekli görüyordum.

Letgoda değişik bir site adamlara yazsan gerçi geri bildirimde alamıyorsun ki ben daha demin şikayetten bahsettim aslında letgoyu, letgoya şikayet etmek gibi birşey benimkiside en iyisi bulaşmamak buradan alacak olanını uyarmak fakat dürüst olupta satışını yapmak isteyen birkaç kişide arada kaynıyor işte.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Letgoda değişik bir site adamlara yazsan gerçi geri bildirimde alamıyorsun ki ben daha demin şikayetten bahsettim aslında letgoyu, letgoya şikayet etmek gibi birşey benimkiside en iyisi bulaşmamak buradan alacak olanını uyarmak fakat dürüst olupta satışını yapmak isteyen birkaç kişide arada kaynıyor işte.
Hocam en iyisi elden almak. 1 kere USB aldım parayı yolladiktan sonra gönderdi sıfır geldi cihaz. Dürüst satıcıydı sıkıntı çıkmadı. Ama şimdi aynı şeyi yapar mıyım asla :)

Üst Alt