Yardım Dokunmatikteki bazı algılama sorunları

djakons

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İslam
Cihazım
mi5s 4/32
Konular
4
1incisi göstereceğim resimdeki gibi instagramda ok ile gösterdiğim gibi hikayeler bölümünü kaydıramıyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

2incisi göstereceğim resimdeki işaretlediğim yerdeki tiklere tıklama sıkıntısı var

3üncü ve sonuncusu işaretlediğim yerdeki simgeye bazen tıklamıyor

Bu gösterdğim resimlerdeki yerler dışında dokunmatik sıkıntısı yok acaba bunu nasıl düzeltirim benim gibi yaşıyan biri varmı ve bu acaba yazılımsal bi sorunmu yoksa donanımsal bi sorunmu bu bölümler dışında hiç bi yerde sıkıntı yok oyunlar da dahil cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

yunusyldz64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
2
Beyler az önce keşfettim umarım yardımcı olur , su Instagram da hikayeleri sağa sola kaydırmaya sıkıntı yaşıyorduk ,sanırım xiaomi üstün zekasıyla(!) Onu söyle yapmış:
Eğer hikayeyi sağa sola kaydırmak istiosaniz 2 elinizi kullanacaksınız, bir parmağınızla instada herhangi bir yere basın ,sonra diğer parmağınızla kaydırın ,bu şekilde kullanılabilirsiniz
teşekkürler dediğiniz yöntemle yağ gibi akıyor resmen.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Beyler az önce keşfettim umarım yardımcı olur , su Instagram da hikayeleri sağa sola kaydırmaya sıkıntı yaşıyorduk ,sanırım xiaomi üstün zekasıyla(!) Onu söyle yapmış:
Eğer hikayeyi sağa sola kaydırmak istiosaniz 2 elinizi kullanacaksınız, bir parmağınızla instada herhangi bir yere basın ,sonra diğer parmağınızla kaydırın ,bu şekilde kullanılabilirsiniz

Çok ilginç hocam. Facebook gibi uygulamalarda da benzer sorun yaşayan arkadaşlar vardı. Acaba diğer uygulamalarda da mı böyle oluyor, bilginiz var mı?

Oyla:

makilli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
5
Ben alışveriş sitelerini özellikle sahibindeni çok kullanıyorum. Maalesef bu söylediğniz bi parmakla başka bi yere basıp kullanmak sahibindende işe yaramıyor. Bu kadar zor mu ki bu sorunu düzeltmek anlamıyorum. Sağa sola kayrımalı bütün uygulamalarda bu sorun mevcut face instagram alışveriş siteleri, hepsinde var.

Oyla:

djakons

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İslam
Cihazım
mi5s 4/32
Konular
4
İşe yarıyor teşekkür ederim

Oyla:

tektek1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
mi5
Konular
1
Çok ilginç hocam. Facebook gibi uygulamalarda da benzer sorun yaşayan arkadaşlar vardı. Acaba diğer uygulamalarda da mı böyle oluyor, bilginiz var mı?

Hemen hemen hepsinde benzer sorun yaşanıyor ,hatta GittiGidiyor n11 vs gibi uygulamalar da da var aynı sorun

Oyla:

makilli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
5
Merak ediyorum sadece mi5s'demi boyle yoksa butun mii telefonlarmi boyle?

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Aynı problem benim cihazımda da mevcut. Hem yukarı aşağı hem de sola sağa hareket gerektiren birçok uygulamada yapıyor. Beni en çok çıldırtan spotify çalma listelerini kaydırmak. Aynı problem instagram ve facebookta da var.

Oyla:
Üst Alt