Yardım dokunmatik

centaki

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
9
telefonum ghost touch oldu sıradan bi telefoncuya verip ekran değişimi yapıldı telefonu kullanıyorum sıkıntı olmuyor ama ekran dokunma kalibrasyonunda sıkıntımı var yazılımsalmı yoksa ekrandan mı anlamadım menüde aşağıya kaydırma yapıyorum genel bütün sayfalarda aynıda menü örnek olsun diye yazdım yani facebbokk google sayfalarındada aynı menüyü kaydırma yapıyorum 9 se de bi keere çekmemle sayfa sonuna kadar iniyor ellemesemde bunda ise 9t yani az inip duruyor mouselarda sensiviti deriz dpı arttırırsın daha hızlanır bunda böyle bi ayar göremedim dokunmatik hassaslaştırma istiyorum ama çok az oynuyor bilgi paylaşımı için teşekkür ediyorum .

Ekli dosyalar

• 9se.mp4
    658,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 9t.mp4
    408,1 KB · Görüntüleme: 53

alpatros44012

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgehan
Cihazım
gm 4g
Konular
3
Dostum sorunu çözebildin mi bende var aynısı bende gsm iletişim de değiştirdim ekranı pubg falan oynarken nişan almaya çalıştığımda titriyor

Oyla:

centaki

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
9
sorunun miui 12 tabanından kaynaklandıgını düşünüyorum çünki miui 11 de yapmıyor m12 tabanlı başka rom attım şimdi ondada aynı ama 11010 11030 11050 bbu sürümlerin hiç birinde yapmadı ne alaka ise 12010 12030 de yapıyor indirdigin costum romda 12 040 tabanlı ondada yaptı mantık olarak içine girip dil seçenegine giriyorum ordan dil penceresi içinde tık yok yani bozuksa neden orda kayıyor da menüde kaymıyor neden 11 de sıkıntı yok ama diger taraftanda şöyle bi sıkıntı var neden bende olan şey diger telefonlarda olmuyor ozamanda zenaxın mantıgı devreye giriyor ekrandan oluyor araştırıyorum hala :) bululruz İnş.

Oyla:
Üst Alt