Yardım Dokunmatik sorunu

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
Uzun zaman sonra yine foruma girdim çünkü cidden delirme noktasındayım. 1.5 sene oldu telefonu alalı. İlk aldığımda cidden çok fazla beğenmiştim. MIUI 9 içinde cidden canavar gibiydi. MIUI 10 geldi neyse güzel tasarım falan derken 11 geldi telefonu mahvettiler. Cidden bi telefonun çöküşü diyebilirim, herkeste bu sorun var. Telefonda oyun oynayamıyorum, çizim yapamıyorum. Aşağı kaydırırken yukarı çıkıyor başka yerlere dokunuyor ya da dokunmuyor kalıyor öyle. Tek işlevi haberlere girmek, film izlemek dizi izlemek. Arada duruyo ama bugün çıldırttı beni. Ne yapmalıyım söylermisiniz gerekirse MIUI 9 a geçmek istiyorum cidden. Telefona hiç zarar vermedim haberiniz olsun ne olduysa MIUI 10-11 sıralarında oldu ayrıca herkeste bu sorun var

Enes2103

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
15
5 plus için miui 12 beklemek pek mantıklı değil bence boşuna hayal kurmayalım eğer kullanırsak bile verim alacağımızı sanmıyorum.

Oyla:

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
Yusuf reis Aşırı ısınmadan olabilir bence fabrika ayarlarına döndürün iyi forumlar
Yok hocam bu sorundan 7-8 aydır muzdarip durumdayım 3-4 kere format attım ama mevsimlik gibi birşey oldu sanırım 2-3 ay olmayıp tekrardan başlıyo bilmiyorum artık nasıl düzeltirler.

Oyla:

MustafaKAYA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Bazı arkadaşlar global beta yüklendiğinde sorunun çözüldüğünü söylüyor XiaomiTools v2 ile yüklemeyi denedim ama cihazımı görmedi diğer işlemleri de pek bilmediğimden hiç girişmedim. MIUI 12 yi bekliycez sanırım napalım İnşallah çözerler
Cihazınızın görülmemesinin sebebi usb hata ayıklamayı açmamanız olabilir.

Oyla:

issogl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
öğrenci
Konular
11
Yok hocam bu sorundan 7-8 aydır muzdarip durumdayım 3-4 kere format attım ama mevsimlik gibi birşey oldu sanırım 2-3 ay olmayıp tekrardan başlıyo bilmiyorum artık nasıl düzeltirler.
reis ben miui 9 a geçicem ama link bulamıyorum yardımcı olan olursa süper olur global miui 9 redmi 5 plus 64/ 4 twrp fln yüklü sdece link atmaları yeterli
Cihazınızın görülmemesinin sebebi usb hata ayıklamayı açmamanız olabilir.

Oyla:

MustafaKAYA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Recovery:
Fastboot:
Bunlar MIUI 9.6.4 Android 7.1.1 Romudur. Bence R5p için en temizi

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bu sorun bu telefonda kronik. Problem ekranda, yazılımda değil . Fiziksel darbeye maruz kalmasa bile bozuluyor. Sanıyorum ki ekranın kalitesiz olmasından kaynaklanıyor. Forumda bununla ilgili çok konu açıldı. Sorunu çözülenlerin tamamı ekranı değiştirenler oldu. Benim cihazda da vardı sorun. Yazılımsal olarak da değişebiliyor tabiki. En az sorunlu rom eu rom ama onda da günde 2 3 defa yapıyor. Port romlarda ekran deliriyor. Vendor partisyonu içindeki ekran kartı sürücüsü teyikleyebiliyor yada azaltabiliyor, ama güncel sürücülerde duzeldigini görmedim. Belki miui 9 ile azalır onu da bilemiyorum

Oyla:

issogl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
öğrenci
Konular
11
Bu sorun bu telefonda kronik. Problem ekranda, yazılımda değil . Fiziksel darbeye maruz kalmasa bile bozuluyor. Sanıyorum ki ekranın kalitesiz olmasından kaynaklanıyor. Forumda bununla ilgili çok konu açıldı. Sorunu çözülenlerin tamamı ekranı değiştirenler oldu. Benim cihazda da vardı sorun. Yazılımsal olarak da değişebiliyor tabiki. En az sorunlu rom eu rom ama onda da günde 2 3 defa yapıyor. Port romlarda ekran deliriyor. Vendor partisyonu içindeki ekran kartı sürücüsü teyikleyebiliyor yada azaltabiliyor, ama güncel sürücülerde duzeldigini görmedim. Belki miui 9 ile azalır onu da bilemiyorum
miui 9 a geçtim bir miktar azalma var ve bu telefona daha çok yakışıyor 9 :D

Oyla:
Üst Alt