Yardım Dokunmatik sorunu

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
Uzun zaman sonra yine foruma girdim çünkü cidden delirme noktasındayım. 1.5 sene oldu telefonu alalı. İlk aldığımda cidden çok fazla beğenmiştim. MIUI 9 içinde cidden canavar gibiydi. MIUI 10 geldi neyse güzel tasarım falan derken 11 geldi telefonu mahvettiler. Cidden bi telefonun çöküşü diyebilirim, herkeste bu sorun var. Telefonda oyun oynayamıyorum, çizim yapamıyorum. Aşağı kaydırırken yukarı çıkıyor başka yerlere dokunuyor ya da dokunmuyor kalıyor öyle. Tek işlevi haberlere girmek, film izlemek dizi izlemek. Arada duruyo ama bugün çıldırttı beni. Ne yapmalıyım söylermisiniz gerekirse MIUI 9 a geçmek istiyorum cidden. Telefona hiç zarar vermedim haberiniz olsun ne olduysa MIUI 10-11 sıralarında oldu ayrıca herkeste bu sorun var

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
MIUI 9'a geçip deneyin o halde. Madem zarar görmemiş cihaz, fiziksel darbe de yoktur sanıyorum ekranda.

Oyla:

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI 9'a geçip deneyin o halde. Madem zarar görmemiş cihaz, fiziksel darbe de yoktur sanıyorum ekranda.
Yok hocam telefonda hiç bir sorun yok. Yere düşürdüğümü bile hatırlamıyorum. Peki MIUI 9 a geçmem için neler yapmam gerek gerekli linkleri atar mısınız. Ya da bazı arkadaşlar global beta rom a geçince sorunun geçtiğini söylüyolar sizce ne yapmalıyım

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Fiziksel darbe olsa bile ne olabilirdiki hocam.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Fiziksel darbe olsa bile ne olabilirdiki hocam.
Fiziksel darbeden kastım cihazı düşürmek veya fırlatmak, cihaza zarar vermek.

Yok hocam telefonda hiç bir sorun yok. Yere düşürdüğümü bile hatırlamıyorum. Peki MIUI 9 a geçmem için neler yapmam gerek gerekli linkleri atar mısınız. Ya da bazı arkadaşlar global beta rom a geçince sorunun geçtiğini söylüyolar sizce ne yapmalıyım
Ne gibi sorunlar yaşamışlar?
Bootloader kilidiniz açık mı kapalı mı?

Oyla:

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
Fiziksel darbeden kastım cihazı düşürmek veya fırlatmak, cihaza zarar vermek.

Ne gibi sorunlar yaşamışlar?
Bootloader kilidiniz açık mı kapalı mı?
Daha önce hiç girişmedim böyle rom yüklemeye falan hocam bootloader kapalı detaylı bi link atarsanız hallederim MIUI 9 a dönmek için. Onlarda böyle dokunmatik sorunlarıyla karşılaşmışlar forumda da yazıyor. Oyun oynayamaz durumdayken düzelmiş.

Oyla:

issogl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
öğrenci
Konular
11
Daha önce hiç girişmedim böyle rom yüklemeye falan hocam bootloader kapalı detaylı bi link atarsanız hallederim MIUI 9 a dönmek için. Onlarda böyle dokunmatik sorunlarıyla karşılaşmışlar forumda da yazıyor. Oyun oynayamaz durumdayken düzelmiş.
aga aynı sıkıntı bende var mıuı 9 da canavar gibiydi şuan acayip sıkıntı

Oyla:

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
aga aynı sıkıntı bende var mıuı 9 da canavar gibiydi şuan acayip sıkıntı
Cidden üzücü bir şey düşünsene fabrikadan çıkan bütün redmi 5 pluslarda sorun var. Ayrıca bu kadar şikayet varken şuana kadar güncelleme getirmemeleri, lan bu kadar şikayet varsa sorun bizde dememeleri büyük hata. 1 sene öncesine kadar Xiaomi gözümde dağ gibi markaydı. Yazık cidden

Oyla:

Enes2103

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Bende de aynı sorun var şuan 11.0.2 yüklemiştim bu sefer birde şarj sorunu çıktı başıma ne yapacağımı bilmiyorum bende siz çözüm bulabildiniz mi?

Oyla:

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
Bende de aynı sorun var şuan 11.0.2 yüklemiştim bu sefer birde şarj sorunu çıktı başıma ne yapacağımı bilmiyorum bende siz çözüm bulabildiniz mi?
Bazı arkadaşlar global beta yüklendiğinde sorunun çözüldüğünü söylüyor XiaomiTools v2 ile yüklemeyi denedim ama cihazımı görmedi diğer işlemleri de pek bilmediğimden hiç girişmedim. MIUI 12 yi bekliycez sanırım napalım İnşallah çözerler

Oyla:
Üst Alt