Soru dokunmatik sorunu

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Merhaba arkadaşlar biraz araştırma yaptım bu konu hakkında yardım talebinde bulunan en azından burada kimse olmamış gibi. Ben de dokunmatik ile ilgili sıkıntılar var mesela yazıyorum yazıyorum yanlış yazdığım zaman silme tuşuna basınca çok zor algılıyor, genel olarak da çok beğenmedim hassasiyetini Bir sıkıntı mı var acaba?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkemir0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
11
kurşun elektriği iletir
merhaba benim de ekranım çok hassas. ayrıca kurşun kalem arkasıyla ekranın altındaki geri home tuşlarına falan dokunduğumda algılayıp işlem yapıyor ? sizin de denemeniz mümkün müdür ? acaba problem bende mi yoksa normali mi budur

Oyla:

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
merhaba benim de ekranım çok hassas. ayrıca kurşun kalem arkasıyla ekranın altındaki geri home tuşlarına falan dokunduğumda algılayıp işlem yapıyor ? sizin de denemeniz mümkün müdür ? acaba problem bende mi yoksa normali mi budur
aynı sorun ben de de var kumaş bile değse ekrana işliyor.
ekranla ilgili problem var belli ki donanımsal ise s.çtık değilse miui 10 da da vardı 11 de de var. ben tam ekran kullanıyorum

Oyla:

Akaju

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
aynı sorun ben de de var kumaş bile değse ekrana işliyor.
ekranla ilgili problem var belli ki donanımsal ise s.çtık değilse miui 10 da da vardı 11 de de var. ben tam ekran kullanıyorum

yabancı forumlarda yaptığım araştırma sonucu note 8 kullanan yabancı insanlarda da bu varmış. çözüm olarak ekran koruyucu takmayı önermişler kalınlardan. prolarda da olması normal o zaman. demek ki firma ekranı bilerek hassas yapıyor. donanımsal olduğunu düşünmemeye başladım

kafama takılan şey ekranın her tarafında aynı hassasiyet yok gibi hissediyorum. alt kısımlar daha hassas gibi. bilemedim o yüzden :(

Oyla:

ktaskaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
5
Hocam bahsettiğiniz sorun bende de mevcut. Silme tuşu bazen algılıyor bazen algılamıyor diğer tuşlarda sıkıntı yok.

Oyla:
Üst Alt