Yardım Dokunmatik Sorunu

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
Arkadaşlar merhaba xiaomi mi5 kullancisiyim 1 aydır. Dokunmatigimde sorunlar mevcut, bazen takilmalar yapıyor klavyede tuşa basmıyor vs. Beni soguttu sogutacak telefondan yardımcı olabilecek olan var mı acaba? teşekkürler simdiden

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

conteleno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Bende stabil sürüm vardı. Beta sürüme geçtim. Daha sonra wipe yaparak tam, temiz bir kurulum yaptım. Benzer sorunlar vardı hepsi bitti

Oyla:

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende şu an beta sürümü mevcut. Dediğiniz kurulumu nasıl yapacağım telefonun kendi içinde mı böyle bir seçenek var?

Oyla:

HmstfHic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hmstf
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Bende mi 5 stabil durum var , betadan gayet güzel , yine sorunları var Ma betaya nazaran çok az ,

Oyla:

conteleno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Bende şu an beta sürümü mevcut. Dediğiniz kurulumu nasıl yapacağım telefonun kendi içinde mı böyle bir seçenek var?

Fabrika ayarlarına dönüp, telefonu kapattıktan sonra ses açma ve güç tuşlarına bas. Wipe yapıp yeniden başlattın mı.
Bir diğer yöntem. Son güncelleme dosyasını tele indirip, güncelleme menüsünden tekrar yükle. Kapatıp wipe yap.
Böylece temiz bir kurulum olacaktır

Oyla:

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fabrika ayarlarına dönüp, telefonu kapattıktan sonra ses açma ve güç tuşlarına bas. Wipe yapıp yeniden başlattın mı.
Bir diğer yöntem. Son güncelleme dosyasını tele indirip, güncelleme menüsünden tekrar yükle. Kapatıp wipe yap.
Böylece temiz bir kurulum olacaktır
Öncelikle çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için fakat açıklamanizda "wipe yapmak" tan kastinizin ne olduğunu anlayamadim çok alakadar değilim bu işlere maalesef

Oyla:

conteleno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Öncelikle çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için fakat açıklamanizda "wipe yapmak" tan kastinizin ne olduğunu anlayamadim çok alakadar değilim bu işlere maalesef

Kapalı iken ses açma ve güç tuşuna basınca bir menü gelir bu recovery menüsüdür. Wipe yani temiz kurulum için gereksizleri temizle seçeneği, yeniden başlat seçeneği vardır. Wipe yapınca tam, sıfır bir kurulum olur

Oyla:
Üst Alt