Yardım dokunmatik kafayı yedi

hasanhha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan huseyi
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
12
öncelikler herkese merhaba 2 haftadır dokunmatik kafayi yedi kendi kendie baska yerlere dokunuyor hiç bi garantisi olmadığı icinde napicam bilemedim cözümü varmıdır

OyunClash

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Hocam geçmiş olsun. Babamda da olmuştu. Telefon cebindeyken rastgele butonlara basıyordu. Telefonu satıp Redmi note 7 aldı.

Oyla:

kullanici32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S10e
Meslek
serbest
Konular
17
Masik 7.1 miui 11 rom kurun hocam bu tarz sorunlar yok

Rom - Mi 9SE Masik 6.7 Stable [29/8/2019]
şimdi ben eski romumu yüklerken herşey gitti fastboot açılıyordu bende fastboot rom yükledim yüklerken mi flash tool kullanırken bootloaderi kapat ve yükle sçeneği sanırım işaretliydi ve ben onu değiştirmeyi unuttum şimdi açılırken unlock yazmıyor ne yapmam lazım tekrar açmak için 15 günmü bekleyeceğim?

Edit: şimdi açmaya çalıştım 7 gün verdi birde herşey silinecek yazıyor ben buna malum işlem yapmıştım otomatik olarak sileceği için malum işlem gidermi acaba?

Son düzenleme:
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
şimdi ben eski romumu yüklerken herşey gitti fastboot açılıyordu bende fastboot rom yükledim yüklerken mi flash tool kullanırken bootloaderi kapat ve yükle sçeneği sanırım işaretliydi ve ben onu değiştirmeyi unuttum şimdi açılırken unlock yazmıyor ne yapmam lazım tekrar açmak için 15 günmü bekleyeceğim?

Edit: şimdi açmaya çalıştım 7 gün verdi birde herşey silinecek yazıyor ben buna malum işlem yapmıştım otomatik olarak sileceği için malum işlem gidermi acaba?

Gitmez hocam

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Aklıma iki olasılık geliyor:

1. Eğer ghost touch sorunu donanımsal ise statik elektriktendir. Telefon ekranını halı, mikrofiber bez, saten vb. polyester materyallere sürtmek sorunu çözebilir.

2. Sorun yazılımsal ise wipe cache ve run graphic test sorunu çözmeli.

Deneyip sonucu paylaşırsan sevinirim.

Oyla:

kullanici32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S10e
Meslek
serbest
Konular
17
Ben miui 11 de iken vardi ne yaptiysam gecmedi 10 a geçtim duzeldi. Sonra bilgisayara veri aktarimi için bağladım (benim pc fişe takili olunca touchped ayni mi 9 se de gibi farkli yerlere basiyor fisten ciktimi duzeliyor) mi 9 se de fise takili olarak bağlıydı ve miui 10 da iken de baska yere basti kabloyu cikardim duzeldi.
Bir onceki arkadaşım dediği gibi statik elektrikle alakali olabilir.

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Ben miui 11 de iken vardi ne yaptiysam gecmedi 10 a geçtim duzeldi. Sonra bilgisayara veri aktarimi için bağladım (benim pc fişe takili olunca touchped ayni mi 9 se de gibi farkli yerlere basiyor fisten ciktimi duzeliyor) mi 9 se de fise takili olarak bağlıydı ve miui 10 da iken de baska yere basti kabloyu cikardim duzeldi.
Bir onceki arkadaşım dediği gibi statik elektrikle alakali olabilir.

Konu dışı ama; PC prize takılıyken dokunmatik ped kafayı yiyorsa DC akımdandır. Adaptör orijinal değil veya arızalı. Orijinal/arızasız adaptör kullanın. Yan sanayi alacaksanız PC'yi yanınızda götürüp dokunmatik pedi deneyerek sorun çıkarmayan bir adaptör alın. Akım, güç ve gerilimi orijinali ile eşdeğer olsun.

Aynı şey telefonlar için de geçerli.

Oyla:
Üst Alt