Yardım Dokunmatik algılamama sorunu

yakup443

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 10.0 Kararlı 10.0.4.0 (OEGMIFH)
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar Redmi 5 plus kullanıyorum telefonum anlamadığım bir sebepten dolayı dokunmatiği basmıyor örneğin; WhatsApp ta yazi yazarken klavyede takılmalar oluyor sanki algılamıyor veya telefon donuyor o sırada ne oluyor anlamıyorum. Oyun oynarken bazen dokunmatik aynı şekilde sıkıntı çıkarıyor online oyunlarda bu durum can sıkıcı oluyor. Lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler..

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
Telefonda takılı ekran koruyucu varsa çıkarıp deneyebilirsin. Haricinde telefon şarja takılı iken kullanıldığında da bazı cihazlarda dokunmatik saçmalayabiliyor.

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Aynı sorun bende de var bir sonraki güncellemeyi bekliyorum(tabi gelebilirse) eğer hala olmazsa telefonu fabrika ayarlarına döndürürüm. Son çare olarak da farklı bir roma geçerim( şuanki rom global stabil miui10) analog kontrollü bir oyun oynarken insanı kanser eddebiliyor. Acilen düzeltilmesi lazım

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhaba arkadaşlar Redmi 5 plus kullanıyorum telefonum anlamadığım bir sebepten dolayı dokunmatiği basmıyor örneğin; WhatsApp ta yazi yazarken klavyede takılmalar oluyor sanki algılamıyor veya telefon donuyor o sırada ne oluyor anlamıyorum. Oyun oynarken bazen dokunmatik aynı şekilde sıkıntı çıkarıyor online oyunlarda bu durum can sıkıcı oluyor. Lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler..

Merhaba,
Farklı bir klavye kullanmayı denediniz mi? SwiftKey klavye öneririm Yes~~
Online oyunlar da donma sebebi olarak,
1. neden; internet bağlantınızın yavaşlığından veya ağ kopmaları oluyorsa olabilir,
2.neden; telefonunuzun donanımının kaldırmadığı bir oyunsa takılma veya donma yapabilir.
skon arkadaşımızın dediği gibi ekran koruyucu kaynaklı bir sorun da olabilir.
Donanım testlerinden dokunmatik testini de yapmanızı öneririm.

Oyla:

yakup443

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonda takılı ekran koruyucu varsa çıkarıp deneyebilirsin. Haricinde telefon şarja takılı iken kullanıldığında da bazı cihazlarda dokunmatik saçmalayabiliyor.
O dediğinizi bende düşündüm ekran koruyucu vardı sinirlendim söktüm fakat çözüm olmadı. Bu arada sarjdayken sapıtma olur dediniz ya aynen o sapıtma gibi oluyor dokunmatik algılamıyor sanki ben yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum inşallah bir an önce güncelleme alır bu telefon. Yoksa sinirden zarar verebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorun bende de var bir sonraki güncellemeyi bekliyorum(tabi gelebilirse) eğer hala olmazsa telefonu fabrika ayarlarına döndürürüm. Son çare olarak da farklı bir roma geçerim( şuanki rom global stabil miui10) analog kontrollü bir oyun oynarken insanı kanser eddebiliyor. Acilen düzeltilmesi lazım
Aynen öyle bence yazılımsal bir sıkıntı umarım pie güncellemesi alır.

Merhaba,
1. neden; internet bağlantınızın yavaşlığından veya ağ kopmaları oluyorsa olabilir,
2.neden; telefonunuzun donanımının kaldırmadığı bir oyunsa takılma veya donma yapabilir.
Onlarla alakası yok yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum telefon on numara bir telefon fiyatına göre şuan ki sürüm den kaynaklanıyor olabilir :(

Merhaba,
Onlarla alakası yok yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum telefon on numara bir telefon fiyatına göre şuan ki sürüm den kaynaklanıyor olabilir :(

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Hocam sorun donanımsal maalesef.
Çoğu kişide aynı sorun var ve rom değiştirilse de düzelmiyor.

Oyla:
Üst Alt