Yardım dm verity corruption

• Konbuyu başlatan kakc
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 2K

kakc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi 11t
Konular
8
Arkadaşlar mi 11t kullanıyorum hızlıca bootloader kilidini acıp surum dusurecektim ama bootloader acılmadı bende resmi yontemle yaptım az once 1 hafta bekleyecegim su anda. Ama telefon acılırken dm verity corruption hatası veriyor guc tusuna bir kere basınca normal bir sekilde acılıyor bunun zararı var mıdır ? 1 hafta sonra surum dusunce gider mi acaba veya cozumu nedir bilgilendirebilir misiniz.

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Fastboot oem cdms komutuyla o hatanın giderildiği söylendi ama denemedim. Fastboot modundayken bu komutu uygulayın

kakc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi 11t
Konular
8
Fastboot oem cdms komutuyla o hatanın giderildiği söylendi ama denemedim. Fastboot modundayken bu komutu uygulayın
Bootloader kilidini actigim zaman deneyecegim. Peki bunun neden kaynaklandigini ne oldugunu biliyor musunuz neden olur mesela

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bootloader kilidini actigim zaman deneyecegim. Peki bunun neden kaynaklandigini ne oldugunu biliyor musunuz neden olur mesela
hızlıca bootloader kilidini acıp bu işlemden dolayı oldu.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
peki neden kilit acilmadi mtk islemcilerde hizlica acilamiyor muydu
işte bu Genellemeler yüzünden oluyor Zaten herşey.. hani derlerya her sakallı dede değil diye buda öyle bir şey :)

kakc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi 11t
Konular
8

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
:) ilk defa xiaomi cihaz kullaniyorum tecrube oluyor diyelim
aynen internette çok bilgi kirliliği dolanıyor. bu normal bir mtk cihaz olsa sorunun çözümü var. bu cihazın bu sorunununda çözümü varda uzak bağlantı ile maliyetli. çünkü işlemden sonra imei atılması gerekiyor. Türkiye cihazı ise ayrı bir sıkıntı tabiki..

kakc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi 11t
Konular
8
aynen internette çok bilgi kirliliği dolanıyor. bu normal bir mtk cihaz olsa sorunun çözümü var. bu cihazın bu sorunununda çözümü varda uzak bağlantı ile maliyetli. çünkü işlemden sonra imei atılması gerekiyor. Türkiye cihazı ise ayrı bir sıkıntı tabiki..
Evde çözemem mi bu sorunu ? İmei su anda attırmak istemiyorum suresi dolunca attırıcam zaten sorun cıkartmıyor bu sorun cihaz sorunsuz calısıyor su an.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Evde çözemem mi bu sorunu ? İmei su anda attırmak istemiyorum suresi dolunca attırıcam zaten sorun cıkartmıyor cihaz sorunsuz calısıyor su an.
Bu sorundan kurtulacaksanız artık zorunlu olarak atılacak yazdıklarımı iyi okuyun evde çözülebilecek bir sorun değil. Bursada yaşıyorsanız bayim var gönderirim sizi hallederiz biz orada

Üst Alt