- Adım
- Mikail
- Cihazım
- Redmi Note 9
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 12.5.9 Global
- Telefon Modeli
- Xiaomi 11T
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar. Xiaomi 11T model bir telefon kullanıyorum. İlk başta bootloader kilidi açıktı ve yazılımı MIUI 12.5.9 Global Android 11 idi. Daha sonra telefona güncelleme yapmak için USB hata ayıklama modunu açıp miuirom sitesinden indirdiğim MIUI 14.0.6.0 romunu, xiaomitool V2 programı üzerinden telefonuma flashlamaya çalıştım. Telefon otomatik olarak fastboot moduna girdi ve flashlama başladı ancak bir noktada hata verdi ve flashlayamadım. Daha sonra telefonu açmaya çalıştığında mi logolu açılış ekranında dm-verity corruption Your device is corrupt ve altında bir kaç satır daha cümle olan bir yazı çıktı. Yazıda yapmamı söylediği şeyi yaptım olmadı, Recovery den wipe data yaptım olmadı, cdms fix komutunu denedim yine olmadı. Daha sonra tekrar fastboot moduna girip bu sefer mi flash üzerinden birkaç kere rom flashlamayı denedim her seferinde hata verdi, sanırım yazılım iyice çorba oldu. Üstelik daha da kötüsü sanırım rom atmaya çalışırken bootloader kilidini de kapattım, minimal adb den girdiğim kodla anladım bunu. Mi unlock tool üzerinden açmaya çalıştım ancak yine hata verdi. Sanırım telefonda kayıtlı bir mi hesabı olmadığı için ya da başka bir nedenden dolayı. Şuan telefondan sadece fastboot ve recovery moduna girebiliyorum, bir de açılış ekranına ama açılmıyor o yazı çıkıyor sadece. Her neyse, telefonumu tekrar nasıl açabilirim? Resmi MIUI 14.0.6.0 romunu atıp açmak istiyorum. Bana telefonumu nasıl kurtarabileceğimi tüm detaylarıyla adım adım açıklar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.