Sorun kulakliginizda olabilir. Kulakliginizi bir de ses kaydedici uygulaması ile test edin. Eğer o uygulamada da olmaz ise sorun kulakliginizda yapabileceğimiz bir şey yok. Eğer kulakliginiz ses kaydedici de sorunsuz çalıştı ise discord uygulamasından geri bildirim yapın sorun büyük ihtimal uygulamadadirDiscordda kulaklik takinca mikrofon calismiyor k20 pro yardim edebilirmisiniz
Bu kulaklikla baska bir k20 pro da mikrofon açılıyo sesde sıkıntı yok ama benim cihaza takinca ses geliyor ama sesim gitmiyorSorun kulakliginizda olabilir. Kulakliginizi bir de ses kaydedici uygulaması ile test edin. Eğer o uygulamada da olmaz ise sorun kulakliginizda yapabileceğimiz bir şey yok. Eğer kulakliginiz ses kaydedici de sorunsuz çalıştı ise discord uygulamasından geri bildirim yapın sorun büyük ihtimal uygulamadadir
Ses kaydedici uygulamasında deneyin ondan sonra size yardımcı olurumBu kulaklikla baska bir k20 pro da mikrofon açılıyo sesde sıkıntı yok ama benim cihaza takinca ses geliyor ama sesim gitmiyor
O zaman discord ayarlariniza bir bakın çünkü telefon ve kulaklıkta sıkıntı yokYaptim sesim gidiyor
İşte bende onu diyorum diğer cihazla tamamen ayni ayarlar ama sesim gitmiyor çok garip bişey yaaO zaman discord ayarlariniza bir bakın çünkü telefon ve kulaklıkta sıkıntı yok
Ayarlar uygulamalardan discord u bulun icine girip izinler kismini acin. Buyuk ihtimal mikrofon izni kapalidir. Aktif edip tekrar deneyinİşte bende onu diyorum diğer cihazla tamamen ayni ayarlar ama sesim gitmiyor çok garip bişey yaa
Onuda yaptım açık zaten kulaklık takmayinca ses gidiyo takinca gitmiyoAyarlar uygulamalardan discord u bulun icine girip izinler kismini acin. Buyuk ihtimal mikrofon izni kapalidir. Aktif edip tekrar deneyin
Hangi rom kuruluOnuda yaptım açık zaten kulaklık takmayinca ses gidiyo takinca gitmiyo