Rom [Discontinued] [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.8.13 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE [ FİNAL ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

123456

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmo
Konular
0
RE: [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.6.4 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

ya bide tuş ışıklarından hepsi kapalı olduğu zaman geri tuşu biraz yanıyor. hepsi açık olduğu zaman geri tuşu normal yanıyor. akşam karanlık olduğunda geri tuşunun yandığı daha çok belli oluyor. b.u donanımsal bir sorun mu?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

123456' Alıntı:
ya bide tuş ışıklarından hepsi kapalı olduğu zaman geri tuşu biraz yanıyor. hepsi açık olduğu zaman geri tuşu normal yanıyor. akşam karanlık olduğunda geri tuşunun yandığı daha çok belli oluyor. b.u donanımsal bir sorun mu?

Son Güncellemeyle Ortaya Çıkan Bir Sorun. Bendende Kaynaklı Olabilir. Çünkü Portladığım Cihaza yaklaşık 3 Haftadır Güncelleme Gelmiyor ;)

Tahacan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0

sw33tking' Alıntı:
123456' Alıntı:

Son Güncellemeyle Ortaya Çıkan Bir Sorun. Bendende Kaynaklı Olabilir. Çünkü Portladığım Cihaza yaklaşık 3 Haftadır Güncelleme Gelmiyor ;)

Ustad 3 haftadır guncelleme gelmıyor dıyorsun cıhaza pekı verdıgın yazılım o cıhaza aıt degılmı ?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Tahacan' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
123456' Alıntı:

Ustad 3 haftadır guncelleme gelmıyor dıyorsun cıhaza pekı verdıgın yazılım o cıhaza aıt degılmı ?

Yok değil, resmi 1s den ve google nexus 5 'ten portluyorum şuan..

İsteyen bakabilir :
http://en.miui.com/download-82.html

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8

sw33tking' Alıntı:
engerex' Alıntı:
İndirdim. Akşama deniyorum.

En Az 10 KEre Denedim. Her Şekilde Denedim. Yapmadığım Kalmadı, Bende Her Şartlarda Kurulum Yapıyor. (Philiz Touch Recovery v6.57.9)

Birkaç kez philiz 6.2 surumle denedim. Ardindan v6.57.9 kurup defalarca (belki 8-10 kez) denedim. Sonuç degismedi. End son 5.5.27 tek seferde kuruldu. Discoveryi ben kullanmadigim icin epey sure guncelleme yapmayabilirim. Aksamlari cihazi epey mesgul ettim.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

engerex' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
engerex' Alıntı:
İndirdim. Akşama deniyorum.

En Az 10 KEre Denedim. Her Şekilde Denedim. Yapmadığım Kalmadı, Bende Her Şartlarda Kurulum Yapıyor. (Philiz Touch Recovery v6.57.9)

Birkaç kez philiz 6.2 surumle denedim. Ardindan v6.57.9 kurup defalarca (belki 8-10 kez) denedim. Sonuç degismedi. End son 5.5.27 tek seferde kuruldu. Discoveryi ben kullanmadigim icin epey sure guncelleme yapmayabilirim. Aksamlari cihazi epey mesgul ettim.

Yani denemeden hicbir romumu yayınlamadım. Zaten kurulumda hata alacak olsam burada yayınlamam. Uzun süredir Philiz Touch Recovery kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Bir şeyede açıklama getireyim.

Uzun süredir takip ediyorum. Bazı arkadaşlar (isim vermek istemiyorum) burada "üstat güzel olmuş, eline sağlık vs.." şeyler söyleyip, başka sitelerde bizi kötüleyenlere sesleniyorum :

"Romu Kullanma arkadaşım. Sana Zorla Kullan Diye Diretmiyorum. Niye 2 yüzlülük yapıyorsun. Hangi cihazdan portlayacağımı ve yapacağım modlarıda sana soracak değilim. Emeği hiçe sayıyorsun. Ama emeğimide kullanıyorsun. Birde kalkıp başka cihazdan portluyor, olmamış diye karalama yapıyorsun.. "

Bak sen bakkkkk...

Ben bu paylaşımdan para kazanmıyorum. Kazanmak içinde yapmıyorum. Zaten o kadar işim arasında birde bununla uğraşıyorum.

Ki sınırlarım zorlanırsa eğer uğraşmam, siz yaparsınız biz kullanırız ;)

husmer_22

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
34

sw33tking' Alıntı:
Bir şeyede açıklama getireyim.

Uzun süredir takip ediyorum. Bazı arkadaşlar (isim vermek istemiyorum) burada "üstat güzel olmuş, eline sağlık vs.." şeyler söyleyip, başka sitelerde bizi kötüleyenlere sesleniyorum :

"Romu Kullanma arkadaşım. Sana Zorla Kullan Diye Diretmiyorum. Niye 2 yüzlülük yapıyorsun. Hangi cihazdan portlayacağımı ve yapacağım modlarıda sana soracak değilim. Emeği hiçe sayıyorsun. Ama emeğimide kullanıyorsun. Birde kalkıp başka cihazdan portluyor, olmamış diye karalama yapıyorsun.. "

Bak sen bakkkkk...

Ben bu paylaşımdan para kazanmıyorum. Kazanmak içinde yapmıyorum. Zaten o kadar işim arasında birde bununla uğraşıyorum.

Ki sınırlarım zorlanırsa eğer uğraşmam, siz yaparsınız biz kullanırız ;)

Eline saglik

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8

(Söylediklerin bana mi cozemedim)

Son bir umut bir kac kez daha denedim olmadi. Yapacak bir sey yok. Kendi kullandigim cihaz olsa sorunun cozumu icin ugrasacagim.

http://i.imgur.com/OaXiQFA.jpg

http://i.imgur.com/Z8IRYaN.jpg

Bekleme suresinden gozlemledigime gore sorun saniyorum sistem dosyalari yukleniyor ve olusturuluyor arasinda gibi.
 Sorunu da bir bendeki cihaz yasiyor sanirim. isin tuhafi ota ile 5.6.4 e yukseltsem farkli sorunlar cikiyor. Acilista devamli gapps ve ui durduruldu hatasinda kaliyor.
 Elineze emeginize saglik. 5.5.27 kuruldugu icin gectim bunlari.

Mi cloud mesaj icin sim kart etkinlestirme gerekli. Etkinlestirme Mesaji gidiyor ama sonuc yok. V5 ten beri bu sorunu yasiyorum. Saniyorum sim kart yuva 2de oldugu icin. Cozumu var mi? (Belki 10-15tl uluslararasi mesaja gitti.)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

@engerex

* İlk Önce yazı fontunun puntosunu bi gözümüze sokar gibi, bi kör müamelesi yapar gibi ayarlamana gerek yok. Okuyabilecek kadar görüyoruz.

* İkincisi ise, Telefonda partition veya farklı bölümlemeler yaptın mı?? Hiç hata alamayacak bi kısımda hata alıyorsun.
Aralarında Hiçbir Fark Yok...

v5.5.27 updater-script ;
Kod:
ui_print("#                                            #");
ui_print("#  Sistem Dosyalari Yukleniyor...            #");
package_extract_dir("system", "/system") || abort("Failed to extract dir from \"system\" to \"/system\".");

v5.6.4 updater-script ;
Kod:
ui_print("#                                            #");
ui_print("#  Sistem Dosyalari Yukleniyor...            #");
package_extract_dir("system", "/system") || abort("Failed to extract dir from \"system\" to \"/system\".");

* Üçüncüsü ise yukarıdaki yazdıklarımda isim belirtmedim. Onlar kendilerini biliyorlar zaten.

* Dördüncüsü İse;
2.sim için bir şey diyemem. ben hep 1.Slotta kullanıyorum.
Sim Etkinleştirmene gerek yok diye düşünüyorum ve son sürümle beraber artık bana bu uyarı gelmedi.
İptal edip devam edebilirsin. Yoksa söylediğin gibi ücret kesilmeye devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt