Bu sürümde yok. Tamamen orijinal ROM.nuke66' Alıntı:Siyah ekranda kalmadım ama wsm tools neden yok ya da ben mi bulamadım
Birkaç kişide var aynı sorun. Önceki sürümdeki system/priv-app klasöründe ki Contacts.apk ve ContactsProvider.apk dosyalarını kullanabilirsiniz.emrekibar' Alıntı:Rehber arama sorunu bendede mevcut
Sistem hataları dışında fix vermiycem. İlk mesajda da yazdım wsm tools ve gereksiz uygulamalar kaldırıldı. RAM kullanımını azaltmak ve sade bir rom için.nuke66' Alıntı:Elinize sağlık çok güzel rom olmuş ancak iki sıkıntı var, birincisi rehberdeki bir numarayı arayınca hata verip aramıyor, ikincisi de extra menü ve wsm toolsla birlikte modüller de yok bu ikisi için fix verebilir misiniz
Sorunu hallettim sizinle.paylaşmak.istedim. Arkadaşlar root browser programı ile 5.5.8 versiyonundan system app klasörünün içinde google contact sync ve cleander sync dosyalarını kendi.system app klasörüne kopyalayın rw-r-r ayarlayın sorun çözülüyorhusmer_22' Alıntı:rehberde görünecek kişilerde google hesabı görünmüyor. google rehber sekronize yok.
Bu aps ları hangi programla kopyalamamız veya kurmamız gerekli zira normal yoldan kurulmuyor.sw33tking' Alıntı:Birkaç kişide var aynı sorun. Önceki sürümdeki system/priv-app klasöründe ki Contacts.apk ve ContactsProvider.apk dosyalarını kullanabilirsiniz.emrekibar' Alıntı:Rehber arama sorunu bendede mevcut