Rom [Discontinued] [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.8.13 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE [ FİNAL ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musayiğit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa Yiğit
Konular
0
RE: [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.4.10 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE by Sw33tking

sw33tking' Alıntı:
musayiğit' Alıntı:
Bence rom'un en iyi hali bu çünkü sorunsuz ve gayet akıcı kullanırken keyif alıyorum baya alıştım bide şarj konusunda baya cimri benzinden LPG ye geçmiş gibi hissediyorum  :D

Hocam kusura bakma baya rahatsız ettim sizi de ama bi sorum olacak
Fotoğraf video ve ekran görüntüsü alınca bunları dahili hafıza kaydediyor varsayılan kaydetme yerini SD kart olarak değiştirme şansımız varmı varsa ben ayarlarda bulamadım da yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

SD kart kullanıyorsanız fix listesinden phonetosdkart fixini recoveryden wipe yapmadan yükle. Telefon hafızası ile SD kart yer değiştirecek. Kaydetme sorunun hallolmuş olacak.
Hocam dediginizi yaptım ama bu seferde ne dahili nede SD kart görmedi telefon sorun daha çok büyüdü bende geri eskiye döndüm bu şekilde idare ederim artık sorun olmaz.

husmer_22

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
34

Sanki 5.4.10 rom biraz daha ram fazla kullanıyor.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

husmer_22' Alıntı:
Sanki 5.4.10 rom biraz daha ram fazla kullanıyor.

Uygulamaların ram optimizeleri yapıldı. Bana göre bir önceki sürümle aynı gibi. Tabii ki kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Olabildiğince sade bir ROM oluşturmaya çalıştım.

yavuz-x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
2

MIUI V6 - 5.4.10 uygulamasını yüklediğimde haritalarda hata alıp açamadım..bütün denemelerime rağmen..cihazım 4gb ilk sürüm bu arada..lakin MIUI V6 - 5.4.9 sürümünde böyle bi hata almadım ve şu an onu kullanmaktayım mecburen..5.4.10 ota güncellemsini yüklediğimde de status7 hatası verdi iki defa deneme rağmen..ne yapmam gerekli bilmiyorum..haritaları yüklediğimde kaldırıp tekrar kurun diyor..kaldırıyorum tekrar kuruyorum..gene kaldırıp tekrar kurun diyor..5.4.9 a devam mı yoksa 5.4.10 dan mahrum mu kalıcam..

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

yavuz-x' Alıntı:
MIUI V6 - 5.4.10 uygulamasını yüklediğimde haritalarda hata alıp açamadım..bütün denemelerime rağmen..cihazım 4gb ilk sürüm bu arada..lakin MIUI V6 - 5.4.9 sürümünde böyle bi hata almadım ve şu an onu kullanmaktayım mecburen..5.4.10 ota güncellemsini yüklediğimde de status7 hatası verdi iki defa deneme rağmen..ne yapmam gerekli bilmiyorum..haritaları yüklediğimde kaldırıp tekrar kurun diyor..kaldırıyorum tekrar kuruyorum..gene kaldırıp tekrar kurun diyor..5.4.9 a devam mı yoksa 5.4.10 dan mahrum mu kalıcam..

5.4.10 ota güncellemesini kullanıyorum. Önceki mesajdaki gibi kullanabiliyorum. Status 7 hatasının üstünde başka ne yazıyor. Tam yazabilir misin.

yavuz-x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
2

sw33tking' Alıntı:
yavuz-x' Alıntı:

5.4.10 ota güncellemesini kullanıyorum. Önceki mesajdaki gibi kullanabiliyorum. Status 7 hatasının üstünde başka ne yazıyor. Tam yazabilir misin.
aynen yazıyorum..
yeni izinler ayarlanıyor...
set_metadata: some changes failed
E: error in /stroge/sdcard1/Miui_v6_5.4.9_to_5.4.10_OTA.zip
(Status7)
E:Installation aborted.
pres any key to continue.
No files found.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

@yavuz-x wipe yapmadan direk kuruyorsun değil mi ??
Ayrıca hata verdikten sonra advanced --> show log a tıklayarak neyin yanlış gittiğini yazabilir misin ??

yavuz-x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
2

sw33tking' Alıntı:
Ayrıca hata verdikten sonra advanced --> show log a tıklayarak neyin yanlış gittiğini yazabilir misin ??

wipe yapmadan direk kuruyorum ..show log tıkladım kayıp giden yazılar oldu..baya bi hata var galiba..sona doğru okuyabildiklerim örneğin  minzip: error wariting 32768 bytes from zip file from 0xbee5d994: no space left on device
minzip: can't extract entry to file.
minzip: Error extracting "/system/lib/libchorome.1985.135.so"
gibi şeyler yazılı..

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

yavuz-x' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:

wipe yapmadan direk kuruyorum ..show log tıkladım kayıp giden yazılar oldu..baya bi hata var galiba..sona doğru okuyabildiklerim örneğin  minzip: error wariting 32768 bytes from zip file from 0xbee5d994: no space left on device
gibi şeyler yazılı..

Aynı sürüm üzerine kurmuyorsun değil mi?

yavuz-x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
2

sw33tking' Alıntı:
yavuz-x' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:

gibi şeyler yazılı..

Aynı sürüm üzerine kurmuyorsun değil mi?
[font='Open Sans', sans-serif]Philz Touch Recovery 6.5.79 kullanıyorum..ilk sayfadaki ki şu anda göremedim eski romlara ulaşmak için tıklayın bölümünden [font='Open Sans', sans-serif]MIUI V6 - 5.4.9 full yazılımını yükledim..sıkıntı ve sorun yok herşey harika..arkasından wipe yapmadan direk [size=large][font='Open Sans', sans-serif]MIUI V6 - 5.4.9 =>> 5.4.10 OTA güncellemesini yükleyim dediğimde status hatası ve yükleyemiyorum..aynı sürüm üzerine kurmuyorsun değilmi derken bu şekilde kurmaya çalışıyorum..bi yerde yanlışım mı var yoksa cihaz 4 gb ilk sürüm ondan mı anlamadım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt